2777
2789
عنوان

ترس از بیهوشی عمل بینی

231 بازدید | 13 پست

دوستان من چن روز پیش عمل بینی داشتم از ترس بیهوشی ضربان قلبم رو صفحه مانیتور ۱۷۰ نشون میداد و عمل رو متوقف کردن،الان افسردگی گرفتم،چیکار کنم استرسم بریزهو عمل بشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ترس اسفراغ میکنمو شبا کابوس میبینم،از طرفیم افسردگی گرفتم که کنسل شد

هر موقع استرس گرفتی به این فکر کن من ارزومه جای تو بودم و عمل میکردم 

یه بار بشین همه عواملی که باعث ترست میشه رو کاغذ بنویس 

برای ظهور امام زمان صلوات

۱۷۰؟؟؟ امکان نداره 

ببین یه قرصی هست به اسم کلرودیازپوکساید که ضد استرسه 

اونو اگر دکترت اجازه داد باید شب قبل عمل بخوری و ریلکس میشی 

بیهوشی خیلی شیرینه یهو میبینی خوابت میاد بعدش بیدار میشی و فکر میکنی همین ۲ دیقه پیش خوابیده بودی و بینیت عمل هم شده اصلا نترس

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
۱۷۰؟؟؟ امکان نداره  ببین یه قرصی هست به اسم کلرودیازپوکساید که ضد استرسه  اونو اگر دکترت ...

تازه از ۱۷۰ بیشتر هم رفت دکتر خودشم برگاش ریخته بود یه آرامبخش بهم تزریق ‌کرد،این قرصی که گفتی عوارضم داره؟

۱۷۰؟؟؟ امکان نداره  ببین یه قرصی هست به اسم کلرودیازپوکساید که ضد استرسه  اونو اگر دکترت ...

هر روز گریه میکنم در طول این چهار روزی که گذشته خیلی لاغر شدم زندگیم مختل شده،ضربان قلبمو که رو مانیتور دیدم بیشتر ترسیدم الان

تازه از ۱۷۰ بیشتر هم رفت دکتر خودشم برگاش ریخته بود یه آرامبخش بهم تزریق ‌کرد،این قرصی که گفتی عوارض ...

نه هیچ عوارضی نداره خیلی بی ضرره و بدون نسخه است ولی حتما قبلش از دکترت مشورت بگیر بابت خوردنش

هر روز گریه میکنم در طول این چهار روزی که گذشته خیلی لاغر شدم زندگیم مختل شده،ضربان قلبمو که رو مانی ...

هیچی نمیشه میدونی هر روز چند نفر تو دنیا بیهوش میشن؟ اون پیرزن ّ

پیرمردهایی که واسه عمل های سنگین یا قلب بیهوش میشن پس چین؟ بیهوشی چیز ترسناکی نیست و هیچ خطری نداره با خیال راحت برو و همه چیز و بسپار دست خدا

آخیش دستت دردنکنه حالم بهتر شد سعی میکنم آروم باشه

بعد عملت اینقدر روحیت خوب میشه و اعتماد به نفس میگیری که این روزارو فراموش میکنی 

ایشالا به سلامتی عمل کنی 

خوشحالم اگر تونستم کمکی کنم