2777
2789
عنوان

مهمون تکراری 😐😐😐شمام اینجورین؟

388 بازدید | 25 پست

جمعه ها داداش بزرگم و دوشنبه اوں یکی داداشم و شنبه ها خواهرم ینی همین جوره ب صورت چرخه تکرار میش😐دلم زده خیلی اصلا حوصله ندارم برم تو حال همش اتاقم ا😐😐😐😐😐😐خیلی تکراری شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا ، مگه خواهر و برادر تکراری میشن؟

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

من خودم مهمونه تكراري ام  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

قبل ازدواجشون تکراری نبود حالا تکراری شدن😐

خو باید به خانواده شون سر بزنن دیگه

کاش منم شهرمون بودم هرروز میرفتم خونه مامانم اینا😕

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

خدارو شکر کنید البته مواظبم باشید چون کرونا هنوز هست اما قدر داشته هاتونو بدونید. مگه چند روز قراره دور هم باشیم؟چرا شما جوونا حال و حوضله هیچی ندارید؟ همش تو اتاقتون همش تنهایی؟؟ داداش منم همینه. کلا از آدم به دور البته ببخشیدا. البته کلا خانواده من اینطورین کلا رفت و آمدو دوست ندارن اما خانواده شوهرم عشق میکنی بینشون باشی.