2777
2789
عنوان

مهمون تکراری 😐😐😐شمام اینجورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 25 پست
خدارو شکر کنید البته مواظبم باشید چون کرونا هنوز هست اما قدر داشته هاتونو بدونید. مگه چند روز قراره ...

همش بین من و زنداداشم حرف پیش میاد و بعد رفتنشون فکرم درگیر میشه و....اگ خوب باشه ک قابل تحمل برام هست ک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک فقط ی برادر دارم ک نامزدع و باهمیم اما کلا دور هم بودنو دوست دارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

داداشم اینا هر سه روز میان😑😑

بخدا قدر نمیدونی ...

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
همش بین من و زنداداشم حرف پیش میاد و بعد رفتنشون فکرم درگیر میشه و....اگ خوب باشه ک قابل تحمل برام ه ...

نذار پیش بیاد خب. فکرتم درگیر نکن. باور کن من شخصا با سابقه 14 سال زندگی مشترک جز سلام و احوالپرسی و یه مسایل خیلی کلی اصلا از خواهرشوهر و زن داداش چیزی نمیپرسم. اصلا نظر راجع به چیزی نمیدم تا حرفی پیش نیاد البته پشت سرم گفتن خنثی است و از این حرفا اما من به کسی کاری ندارم بهتر از اینه که بگن فضوله

همش بین من و زنداداشم حرف پیش میاد و بعد رفتنشون فکرم درگیر میشه و....اگ خوب باشه ک قابل تحمل برام ه ...

عزيزم سعى كن كمتر صحبت كنى تا درگيرى و مشكل پيش نياد بالاخره نميتونن نيان پس نذار همه چى سر شما تموم بشه و بندازن گردن شما !بيا پيششون احوالپرسي كن ولى  كمتر صحبت كن تا بحثي پيش نياد

ان‌شالله بچه های من باهم اینجوری نباشن☹

خواهر و برادر مهمونن؟

من بودم میرفتم مینشستم پیششون و از اومدنشون خوشحال میشدم 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
مجردم اره

درکت میکنم

خواهر برادر من بابرنامه میان یکی میاد دو روز می مونه میره اونیکی میاد باز دوروز می مونه جالبه که دس به سیاه و سفیدم نمیزنن بیچاره خواهرم از بیمارستان میادهمش پختو پزو شستنو جارو کردن 😐😐😐

آره راست میگن مهمون نیستن خونه پدرشونه حداقل تو کارا کمک کنن

چن باریم بچه برادرم خرابکاری کرده رو فرش همونجوری مونده بعد رفتنشون رفتم باخواهرم شستیمش😑😑