2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب دخترایی ک پوشش براشون مهم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 154 پست
قانون ایران اسلام کامل هست ولی مردم یا بازیگرا کلا نقض کردن هرکی واسه خودش تیپ میزنه 

ایران مگه فقط مسلمون داره این همه ارمنی یهودی

یعنی شما موافق این هستید که در فرانسه حجاب در دانشگاه و ادارات دولتی جرمه؟چون قانون کشوره

من نه از بی حجابی دفاع میکنم نه از با حجابی 

من میگم هم ... و هم فرانسه اشتباه میکنن حجاب اختیاری نه اجباری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید به حال شما فرقی نداشته باشه ولی حتما برای آقایون فرق داره ... اتفاقا چون هویت و انسانیت داریم ...

خیلی عذر میخوام با اینکه مسلمانم و به خدا اعتقاد کامل دارم ولی تو دین ما زیادی به غریزه جنسی مرد بال و پر داده شده و بحدی این مساله رو بولد کرده و چه از نظر شرعی چه عرفی از کودکی تو گوش پسر بچه ها خونده شده که مردای جامعه ما انقدر هار شدن. خیلی عذر میخوام بعید میدونم علت اینهمه هرزگی آقایون به پوشش بانوان ربط داشته باشه. دلیلش رو باید تو رفتاردرمانی و روانشناسی آقایون پیدا کرد.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم این حد برای اونها تعریف شده متناسب با سلایق و عقاید متفاوت ولی برای ما هیچ حد و حدودی تعریف نش ...

اصلا قانون نمیتونه  براساس سلایق متفاوت باشه .چون هر قانونی بالاخره با سلایق یه عده در تقابله .قانون حجاب و پوشش که هیچی حتی قانون های دیگه مثلا  قانون شراب نخوردن تو ملا عام رو هم تو بعضی کشورا در نظر بگیری،باز با سلایق یه عده فرق داره.

قانون حد پوشش هم همینطور .حتی مجازاتشو تو بقیه کشورام ببینی از ایران حدش بدتره مثلا برزیل برهنه شدن حبس یکساله داره !!!!!

اصلا واژه ی حجاب اجباری غلطه .منظور پوشش قانونیه که تو  اکثر کشورها هست .

اگه یه روز اکثر مردم دزدی کنن شما میگی پس قانون دزدی نکردن هم غلطه چون اکثر مردم دارن دزدی می کنن؟!!!

سلام 🌷

[QUOTE=155944459]ایران مگه فقط مسلمون داره این همه ارمنی یهودی یعنی شما موافق این هستید که در فرانسه حجاب والله چی بگم من فقط اعتقاد قلبی دارم چون مسلمانم حجاب باید داشته باشم اگه حجاب اختیاری باشه ها همون دین ها ی احتمال داره همون حجاب را نزارن کنار ما مسلمونا  میزاریم کنار

بهترین نیستم اما خودمم😍
ایران مگه فقط مسلمون داره این همه ارمنی یهودی یعنی شما موافق این هستید که در فرانسه حجاب در دانشگاه ...

خیر در فرانسه قانون لیبرال حاکمه .

اتفاقا اگه تو فرانسه به من بگن حجابتو بردار دارن ضد قانون شون عمل می کنن .چون لیبرال هستن

ایران اکثریت مسلمون اند دیگه.

سلام 🌷

[QUOTE=155944459]ایران مگه فقط مسلمون داره این همه ارمنی یهودی یعنی شما موافق این هستید که در فرانسه ...

میدونید چرا اینجا زیاد فساد هست چون وقتی یه کاری رو اجبار میکنن بقیه مصر انجامش میشن اعتقادات شخصیه 

اگه کسی لخت بیاد بیرون بله مشکل داره چون ارزش های انسانی رو زیرسوال برده ولی واقعا شلوار کوتاه و موی بیرون انقدر جنگ و دعوا داره؟منم همیشه روزه میگیرم خداروقبول دارم هفته ای یبار زیارت عاشورا میخونم ولی با حجاب نیستم یعنی ادم بدیم؟چون حجاب ندارم؟مسلمون بودن به حجاب نیست حجاب یه بخشیشه

وقتی بلد نیستی زندگی اجتماعی ینی چی  براهمین اینطوری حرف میزنی

اتفاقا شما هستی که نمیدونی زندگی اجتماعی یعنی چی 

اگر میبینی تو اجتماع همه جا از به قول خودتون چرت و پرت پر شده یعنی اکثریت اون اجتماع این زندگی اجتماعی رو قبول دارن پس شما باید خودتو وفق بدی نه دیگران با شما - معنی زندگی اجتماعی یعنی عده زیادی بتونن کنار هم‌ زندگی کنن