2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب دخترایی ک پوشش براشون مهم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 154 پست
اگه تاکید رو یه مساله برعکسش میکنا پس تماااام قوانین دنیا رو لغو شده حساب کن چون تمام قوانین ممنوعیت ...

من قوانین رو نگفتم شما دیدی پلیس هی به مردم بگه خانم حجاب خانم حجاب مگه اینکه واقعا بد باشه عرف جامعه نباشه پوششایی که ما میگیم عرف جامعست قانون بخواد جلب کنه باید ۷۰ درصد مردم رو بگیره

من تاکید بیش از حد افراد جامعه رو میگم 

گناه نکردیم که قانونمون اجباره! اتفاقا چند باری طرح حجاب اختیاری مجلس رفت حامی هم داشت از خود مجلس ...

عزیزدلم بنظر خودت تو هم تو خونه خودت رو‌میتونی بدون قانون مراقبت کنی

ایا بچه‌ ی تو

میتونه هروقت خواست بره بیرون

و هر تایمی از نیمه شب برگرده خونه

ایا شوهرت میتونه

غذاشو بالای مبل بخوره و اشغالشو هرجا دلش خواست پرت کنه

بگه خونمه

و ....

خیلی چیزای دیگه

نه قربونت

خونه تو هم که یک اجتماع کوچیک متشکل از شما همسرو فرزندانت هست

هم قوانینی داره که همتون رعایتش میکنین

و اگر کسی عمل نکنه مورد تنبیه واقع میشه

قطعا اگه بچت از مدرسه بیاد و لباساشو هرکدومو یجا پرت کنه

تو تنبیش می‌کنی که اینکاره اشتباهی هست

جامعه هم قوانینی داره که باید رعایت بشه

وگرنه فاتحش خونده میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قوانین رو نگفتم شما دیدی پلیس هی به مردم بگه خانم حجاب خانم حجاب مگه اینکه واقعا بد باشه عرف جامع ...

اصولا کسی قوانینو چکش نمیکنه رو سر بقیه مردم رعایت میکنند. حجاب با حدودش قانونه.حالا کسی میخواد خودشو به اونراه بزنه قانونو دور بزنه بحثش جداست. ضمنا خور و بد بودن حجاب رو قانون تایین کرده نه منو شما. یه سر به قوانین بزن حتما حدو حدود حجاب رو ببین بعد بگو بد هست یا نه.بیشتر از اینم جایز نمیدونم این بحثو ادامه بدم.گفتنیا رو گفتم. موفق باشید 

عزیزدلم بنظر خودت تو هم تو خونه خودت رو‌میتونی بدون قانون مراقبت کنی ایا بچه‌ ی تو میتونه هروقت خو ...

جر وبحث کردن دوتا ادم که عقاید مختلف دارن هیچ وقت تموم نمیشه وقتی سال ۱۳۱۴ حجاب ممنوع شد چون قانون بود عقاید هم باید عوض میشد؟خیلی ها حجاب داشتن جرم بود یعنی باید همرنگ جماعت میشدن ؟ الان هم مثل اونموقع من دیگه بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم بالاخره فضای مجازی نمیشه صحبت کردن من نمیتونم هر حرفی رو هر جا بزنم 

شما مراقب اعتقاداتت باش منم همینطور