2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب دخترایی ک پوشش براشون مهم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 154 پست
یعنی الان شما بری استخر چون میتونی نگاه کنی به همه ی خانوما با چشمای باز نگاه میکنی خیابون هم مثل ا ...

بعضیها چه نظرات خودخواهانه ای دارن 

«من دلم نمیخواد هر چرت و‌پرتی رو‌ببینم ... » پس باید بقیه که از نظر من چرت و پرت هستن حذف بشن 

پس چرا کشورای دیگه اینجوری فکر نمی کنن؟ هر کشوری حدی از پوشش جزو قانون مدنی اش هس .شما ماده ۲۳۳ قان ...

قانون ایران چیه ؟

مانتو همه میپوشن

شلوار یا دامن همه میپوشن

پوششی روی سر همه دارن مقدارشو که تعیین نکردن مقدارش هم به ادما بستگی ارایش رو هم چیزی نگفتن درباره حدش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان شما بری استخر چون میتونی نگاه کنی به همه ی خانوما با چشمای باز نگاه میکنی خیابون هم مثل ا ...

چه مثال مضحکی....

چه ربطی داره به استخر 

اونجا فضا

ایجاب میکنه که چطور لباس می‌پوشی

استخر قانون داره

اگه یکی قانون استخر رو رعایت نکنه

اخراجش میکنن

خب جامعه هم قانون داره

خونه بابات که نیست که هرجور دلت خواست لباس بپوشی

از عقل سلیم بر میاد که قوانین رو رعایت کنه

تا زندگی خوبی داشته باشه

قانون ایران چیه ؟ مانتو همه میپوشن شلوار یا دامن همه میپوشن پوششی روی سر همه دارن مقدارشو که تعیی ...

قانون ایران اسلام کامل هست ولی مردم یا بازیگرا کلا نقض کردن هرکی واسه خودش تیپ میزنه 

بهترین نیستم اما خودمم😍
چه مثال مضحکی.... چه ربطی داره به استخر  اونجا فضا ایجاب میکنه که چطور لباس می‌پوشی استخر ق ...

قوانین ایران رو مطالعه کنین روسری مانتو شلوار دامن 

مقدارش رو که تعیین نکردن کردن؟

همین امروز رفتم سمت جنگل با همسرم چه وضعی بود وسط خیابون بزن برقص گروه گروه نه یکی نه دو تا دخترا رو هم اسکل کرده بودن وسط برقصن خودشونم نگاه میکردن اتفاقا عییییین خ رررررر نگا میکردن به همه زنا...حقشونه بزا بدترو هرز تر بشن.خو به ما چه هه

پس چرا کشورای دیگه اینجوری فکر نمی کنن؟ هر کشوری حدی از پوشش جزو قانون مدنی اش هس .شما ماده ۲۳۳ قان ...

عزیزم این حد برای اونها تعریف شده متناسب با سلایق و عقاید متفاوت ولی برای ما هیچ حد و حدودی تعریف نشده فقط یک پوشش اونهم با جبر و سرکوب. 

تمام دنیا میدونن تو ایران حجاب اجباری حاکمه و حتی خودتون یا کاربر دیگه ای بود تو همین تاپیک میفرمایید از در و دیوار این تیپ ها میریزه پس یعنی خیلی زیادن و بسیار بیشتر از محجبه ها. پس قطعا به جای کار میلنگه. اگه ۲/۳ آدمای تو کوچه خیابون مطابق حد تعریف شده لباس نمیپوشن پس مشکل جای دیگه ای هست

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نکته ای که تو این تاپیکها برام جالبه اینه که اوناییکه اعتقادشون به حجاب سفت و سخت هست توقع دارن به ع ...

شاید به حال شما فرقی نداشته باشه ولی حتما برای آقایون فرق داره ...

اتفاقا چون هویت و انسانیت داریم و شناخت نسبت به جنسیت زن و مرد داریم ، میگیم خدایی که خالق ماست وقتی ازمون خواسته که مثل زنان جاهلیت بی بند بار نباشیم  حتما خودش دلیلش را می دونسته

والا من بد حجاب هارو که میبینم خجالت میکشم از زن بودنم چون اونجاشون دیدس همه میبینن فرق با من نداره منم زنم اونم زنه انگار دارن ماله منو میبیننن آب میشم ،،،یا چاک سینشون دیدس یا بلوز مانتو انقدر نازکه که همچیشون دیدس شرم میکنم بخدا

سکوت میکنین..کدوم سکوت والا چاک دهنشونو باز کردن همه جا هرررر چی به دهنشون رسیده به شعورو اعتقادو اص ...

متوجه نشدم چی گفتی من سایت کم میام نمیدونم از کدوم تاپیکها حرف میزنی. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
والا من بد حجاب هارو که میبینم خجالت میکشم از زن بودنم چون اونجاشون دیدس همه میبینن فرق با من نداره ...

آره والله کاملا مشخصه ماها که ماشین رد میشیم میبینم سوهرم‌میگه ایوای نگاه کن کامل مشخصه  همه مردا هم فقط به اون قسمتش نگاه میکنن تاسف باره مردم نمیخان  قبول کنن که مث ی زن مسلمان زندگی کنن 

بهترین نیستم اما خودمم😍