2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب دخترایی ک پوشش براشون مهم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 154 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم چادری ام خیلی رو حجابم حساسم  ولی واقعا بعضی ها درست بشو نیستن از من و تو هم کاری بر ...

به هر حال به قول ایت الله بهجت همه ما مامور به انجام وظیفه ایم ،تکلیف و نتیجه دست خداس .

یه روایت قوی هست میگه اون دنیا اولین نفراتی که  واسه حق الناس جلوی ادمو می گیرن ،گنهکارایی هستن که ما از کنارشون بی توجه رد شدیم .میگن تو که دیدی ما فلان گناهو می کنیم چرا ساکت موندی؟!!!

سلام 🌷

چه حقی عزیزم؟ الان شما چادر بپوشی یا پیراهن چه حقی از من ضایع میشه؟🤔

حق اینکه من اومدم توی جامعه و دلم نمی‌خواست وقتی شب برمی‌گردم خونه چشام هزار تا چرت چ پرت رو ببینه

نگو که تو چشماتو حفظ کن

به بقیه چیکار داری که حرفت خنده داره

تا کجا باید نگاه نشه وقتی از درو دیوار میباره

مگه کور بشم 

حتی اگه طرف اعتقادی به اسلام و دین و خدا هم نداشته باشه به نظرم  پوشش فقط به خاطره حفظ خانواده ...

چه احترامی😂😂😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
به هر حال به قول ایت الله بهجت همه ما مامور به انجام وظیفه ایم ،تکلیف و نتیجه دست خداس . یه روایت ق ...

کاش تکلیف مشخص بود مقل کشور ترکیه حجاب رو اختیاری میکردن ازاین وضع بهتر میشد معلوم نیست کشور اسلامی هست یا نه دخترا شدن پسر پسرا شدن دختر 

بهترین نیستم اما خودمم😍
حق اینکه من اومدم توی جامعه و دلم نمی‌خواست وقتی شب برمی‌گردم خونه چشام هزار تا چرت چ پرت رو ببینه ...

اتفاقا اصلا خنده دار نیست اگه مشکلی داری واقعا چشمات رو به روی چیزایی که دوست نداری ببند همینطور که ما میبندیم! و سکوت میکنیم!!!دیگه نزار بیشتر بازش کنم. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

خانمای عزیز محجبه که جبهه میگیرید 

الان شما با چادر برید امریکا بهتون بگن چادر و بردار میگید باشه؟یا میگید این اعتقاد منه به شما ربطی نداره!همسایتون بگه این چادریه و با چشم بد نگاتون کنن خوبه؟

اونوقت حق اون همسایه میدونید که تو کارتون دخالت کنه؟ 

حق اینکه من اومدم توی جامعه و دلم نمی‌خواست وقتی شب برمی‌گردم خونه چشام هزار تا چرت چ پرت رو ببینه ...

یعنی الان شما بری استخر چون میتونی نگاه کنی به همه ی خانوما با چشمای باز نگاه میکنی

خیابون هم مثل اونجا نگاه نکن به هر چیزی

نکته ای که تو این تاپیکها برام جالبه اینه که اوناییکه اعتقادشون به حجاب سفت و سخت هست توقع دارن به عقایدشون و سبک پوششون احترام گذاشته باشه ولی هیچ احترامی برای انتخاب نقطه مقابل قائل نیستن. 

شما بدون ارایش و با چادر بیای یا با موی باز و تاپ شلواک هیچکدوم به حال من و شوهرم فرقی نداره و هیچکدومش احترام و بی احترامی محسوب نمیشه. نمیدونم این چیزا رو کی و کجا تو مغزتون فرو کردن که اصلا حاضر نیستید بعنوان یک انسان دارای هویت و شخصیت اجتماعی درموردش عمیق فکر کنید فقط طوطی وار حرف میزنید و ترس از دست دادن شوهراتون رو دارید

من افرادیو ک اینجوری لباس میپوشن روخیلی بچه میبینم نسبت ب خودم ولی اینو پوشش خیلی بهتر از پوشش تنگ وچسبان وآرایش غلیظه بعضی خانماست اونا خیلی رو اعصابن قصد توهین وجسارت ب کسی رو ندارم چون من شماهارو نمیشناسم

اتفاقا اصلا خنده دار نیست اگه مشکلی داری واقعا چشمات رو به روی چیزایی که دوست نداری ببند همینطور که ...

پس چرا کشورای دیگه اینجوری فکر نمی کنن؟

هر کشوری حدی از پوشش جزو قانون مدنی اش هس .شما ماده ۲۳۳ قانون کیفری برزیل رو ببینید در مورد حد پوشش و ابنکه کسی کامل برهنه شه حبس یکساله دا ه .

یا ماده ۱۷۳ یا ۷۳  (شک دارم دقیق کدوم ،)قانون کیفری کانادا رو ببینید اونا هم حدی از پوشش رو جزو قانون مدنی شون میدونن .

یعنی جاهای دیگه متوجه شدن پوشش در جامعه شخصی نیس چون جامعه حریم عمومیه ولی ما هنوز شخصی میدونیم !!

سلام 🌷

اتفاقا اصلا خنده دار نیست اگه مشکلی داری واقعا چشمات رو به روی چیزایی که دوست نداری ببند همینطور که ...

پس باید کور بشم تا بتونم تو جامعه راه برم

اون جامعه اییی که حق منم هست

اما یسری خودخواه

خواستن فقط خودشون راحت باشن

چطور تو هرجور دوست داری

دلت میخاد راه بری بیرون 

هرکی هم حرفی بزنه به اون چه

اما من حق ندارم

راحت بیرون قدم بزنم

و تنش اعصاب نگیرم

ازینکه

هزارتا چرت و پرت کنارمنن

چقدر خودخواهی

همه چیو برای خودت میخای

سکوت میکنین..کدوم سکوت والا چاک دهنشونو باز کردن همه جا هرررر چی به دهنشون رسیده به شعورو اعتقادو اصالتو همه چیمون میگن...خو بگو ببینم چی میخوای بگی..همین دو رکز تاسوعا عاشورا صد نفر ریختن تو سایت ملتو گیر بیارن از اعتقادات زده کنن ما بهشون کاری داشتیم؟؟؟کی به اون یکی کار داشت...پس نگین هر کی سرش تو کار خودشه کسی به کسی کار نداره نگین ما کار نداریم شماگ نداشته باشین... ما هم نداشتا باشیم یه عده چوب کردن تو پاچمون ولمونم نمیکنند قرار به باز شدن باشه مال ما باید خیییلی بیشتر باز بشه از دست این قماش