2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب دخترایی ک پوشش براشون مهم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 154 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون مردی که به جز زنش دنبال زن دیگه س مسئوله. شما زن چادری که آوار شه رو زندگی دیگران ندیدی انگار

واقعا ندیدم

اگر هم باشه مطمعنن ب معنی اصلی چادر نرسیدن…
اما اینو مطمعنم که تعدادشون در برابر خانمای بد حجاب ب شدتتت کمه

سلام سلام خوشگلا😍منو اگه تو تاپیکای خیانتی مادر شوهری نامردی کتکی کلا انرژی منفی دیدین حق داری بزنید تو ملاجم لطف کنین اگه فراموشم شد یادم بندازین😉😘عاشقتونم
عزیزم من دخالت نکنم بهتره  به یکیش گفتم عزیزم حجاب بیشتر بهت می‌یاد گفت میخام برم جهنم ناموسا ...

اصلا بحث بهشت و جهنم نیس .

بحث رعایت بعضی چیزا تو حریم جامعه هس .

کسی هم که الان رعایت نکنه و کرونا بگیره و به بقیه کرونا بده قطعا میره جهنم .پس بگه من میرم جهنم به تو چه که رعایت نمی کنم؟؟!!! 

سلام 🌷

متعجبم ازین بابت که عده ی ادمه تحصیل کرده

میان مین به ما مربوطی نیست...

چطور مربوط نیست...

ما زندگی اجتماعی داریم

پس حق افراد جامعه بر دوشمونه

تو غاز خواستی زندگی کنی

برو هرجور که دلت میخاد لباس بپوش

وقتی تو جامعه و اجتماع زندگی میکنی باید حق دیگران رو رعایت کنی

وظیفته تو یک انسانی

اگه هرجور دلت خواست اومدی بیرون

حق دیگران رو پایمال کردی

پس چه فرقیه بین تو با کسیکه اختلاس میکنه

و حق دیگران رو میخوره و میره

هردو دزد هستین....

این تیپی که گفتی مختص تینجرهای اینجاست. خیلی زیادن اکثر دخترها زیر ۱۷ ۱۸ سال با همین تیپ میان بیرون یه کلاه و یه تیشرت یا بلوز بلند اور سایز و یه شلوار گشاد 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
متعجبم ازین بابت که عده ی ادمه تحصیل کرده میان مین به ما مربوطی نیست... چطور مربوط نیست... ما زند ...

چه حقی عزیزم؟ الان شما چادر بپوشی یا پیراهن چه حقی از من ضایع میشه؟🤔

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اتفاقا این یه مورد رو با چشمام دیدم

پس میدونی که مرد که هرزه باشه ربطی نداره به لباس طرف مقابل، واقعا حیا به لباس نیست. خیلی دیدم اینو که میگم

دلبرم! اگر میخواهی برایم چای کمرنگ بیاوری؛ میخوام صد سال سیاه نیاوری.
واقعا ندیدم اگر هم باشه مطمعنن ب معنی اصلی چادر نرسیدن… اما اینو مطمعنم که تعدادشون در برابر خانمای ...

من چادری بی حیا هم زیاد دیدم،و بد حجاب با حیاهم خیلی دیدم،حیا و شرف خیلی مهمتره

اصلا بحث بهشت و جهنم نیس . بحث رعایت بعضی چیزا تو حریم جامعه هس . کسی هم که الان رعایت نکنه و کرون ...

من خودم چادری ام خیلی رو حجابم حساسم 

ولی واقعا بعضی ها درست بشو نیستن

از من و تو هم کاری بر نمی‌یاد 

این کاربری برای ۳ نفر می باشد 😊
مشکل ما همینه متاسفانه نمیدونم واقعا خانم مسلمان الگوش باید کی باشه؟! بعد میگن جامعه اسلامی از همه ...

حتی اگه طرف اعتقادی به اسلام و دین و خدا هم نداشته باشه به نظرم  پوشش فقط به خاطره حفظ خانواده  باید رعایت بشه

من وقتی ارایش نمی کنم و حجابم زننده نیست در واقع دارم به خانمهای شوهر دار احترام میذارم  

خیانت ذاتیه ربطی به پوشش نداره یعنی زمان قاجار که همه چادر داشتن کسی خیانت نمیکرد؟!پس اونایی که ایرا ...

الان خیلی زیاد شده خیانت خواهر من لبلس پوشیدن مثل امروزی هاس من واقعا نمیپسندم البته دخالتی هم نمیکنم ها هرکی واسه خودش مهم ابنکه آدم الگو برادری نکنه 

بهترین نیستم اما خودمم😍
واقعا ندیدم اگر هم باشه مطمعنن ب معنی اصلی چادر نرسیدن… اما اینو مطمعنم که تعدادشون در برابر خانمای ...

نه عزیزم، کمم نیست. فقط فرقشون اینه که با یه جمله همه چی رو شرعی و قانونی میکنن

دلبرم! اگر میخواهی برایم چای کمرنگ بیاوری؛ میخوام صد سال سیاه نیاوری.