2777
2789
عنوان

صادقانه جواب بديد در مورد مشكل من و خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 37 پست
تلفن هم نميزنيد حتي سالي يكبار مثلا تولد بچه يا عيد؟ البته برادر شوهرم و يك خواهر شوهرم خارج هستند ...

چرا ولی من میزنم بیشتر الان پانزده روز کرونا گرفتم هیچ کس حاله منو نمیپرسه مگه خارج از کشور باشی میتونی بیای نی نی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول دارم ولي محل نذاشتن و ناديده گرفتن هم به خدا خيلي يد هست. خيلي يد هست جلوي خانوادم انگار شوهرم ...

اشکالی نداره.تصور کنین همسرتون بچه پرورشگاهیه!

میدونید کابوس شب و روز من چیه؟ نکنه باز خواهرشوهرم بخواد بیاد نزدیک ما خونه بگیره!آدم بدجنسی نیستم. ولی یکسال نزدیک هم بودیم، کابوس بود برام. چقدر دعوا داشتیم با همسرم. تا اینکا از اون محل رفتیم و الان خواهرش دوباره دوبال تونه میگرده و هی قیمت خونه تو محله ما رو میپرسه!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چرا ولی من میزنم بیشتر الان پانزده روز کرونا گرفتم هیچ کس حاله منو نمیپرسه مگه خارج از کشور باشی میت ...

خوب پس رفت و امد داريد اقلا. جاي من بودي ناراحت نميشدي . تازه بهم فحش و بي احترامي هم كردند ولي من هميشه به خاطر شوهرم كوتاه اومدم

اشکالی نداره.تصور کنین همسرتون بچه پرورشگاهیه! میدونید کابوس شب و روز من چیه؟ نکنه باز خواهرشوهرم ب ...

من از خدام بود خوب بودند و ادم بودند و يا محبت . ولي بدجنس تر از اونها كسي رو نديدم

خوب پس رفت و امد داريد اقلا. جاي من بودي ناراحت نميشدي . تازه بهم فحش و بي احترامي هم كردند ولي من ه ...

اهمیت نده شما هم زنگ نزن محل نزار خودشون بیشتر طرفت میان ب هرکسی بی محلی کنی عزیزتر میشی این قانون طبیعته

من از خدام بود خوب بودند و ادم بودند و يا محبت . ولي بدجنس تر از اونها كسي رو نديدم

خب چه بهتر! حالا که بدجنسن و سرد خیلی خوبه.اگه بدجنس بودن و عاشق رفت و امد میخواستی چیکار کنی؟؟؟

اگر رابطه همسر و فرزندتون با خانوادتون خوبه بیستربه سمت خانواده خودتون سوق بدید. خصوصا بچه ها بیشتر جذب محبت میشن. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هنوز بعد ١٥ سال رو مخم هستند. خيلي سياست دارند و خيلي بي محلي ميكنند. من خيلي أهل حرف هستم. مثلا وسط ...

از الان سیاست داشته باش 

شما اول باهاشون شروع به تعریف و صحبت نکن اگه باهات صحبت کردن در حد جمله های کوتاه جواب بده ،وقتی باهات مثلا خواستن دست بدن به یه طرف دیگه نگاه کن و یا با یه نفر دیگه صحبت کن ولی دست بده تا بهونه نداشته باشن در کل با سیاست بهونه رو ازشون بگیر ولی یه جوری بی محلی کن فقط همون طرف متوجه بشه 

اهمیت نده شما هم زنگ نزن محل نزار خودشون بیشتر طرفت میان ب هرکسی بی محلی کنی عزیزتر میشی این قانون ط ...

والا اين كار هم كردم بازم همون ادم هستند. كلا فازشون بي عاطفه هست و جالبه همشون همين هستند. بچم خيلي از باباش ميپرسه در مورد عمه و عموهاش و همش ميگه كي ميبينيمشون

نظر همسرت چیه نسبت به بی محلی خانواده اش،نمیگه چرا تا حالا با بچه من حرف نزدید؟ناراحت نمیشه؟

چند بار گفته همش ميگن باشه ولي كار خودشون رو ميكنند. به ظاهر نميگن ما با زنت مشكل داريم و همش لبخند ميزنن. در باطل خيلي بد و بدجنس هستند. گوشي رو ميزارن و ديگه ميرن تا دو ماه بعد دوباره فقط حال و احوال با شوهرم يا تكست

خب چه بهتر! حالا که بدجنسن و سرد خیلی خوبه.اگه بدجنس بودن و عاشق رفت و امد میخواستی چیکار کنی؟؟؟ اگ ...

رابطه بچم با خانواده من خيلي خوبه. ولي دلم ميسوزه كه چرا خانواده شوهرم اينطور هستند. بچم خيلي دوست داره يك نفر رو حداقل از خانواده پدرش ببينه