2777
2789
عنوان

صادقانه جواب بديد در مورد مشكل من و خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 37 پست
بیکاریا همینکه نمیبینیشون بزرگترین نعمت دنیاروداری الکی براچی حرص میخوری

حرص اينكه چرا انقدر تنها شديم تو غربت. دو هاشون همين بغل گوشمون هستند ولي تا حالًا يك دعوت هم نشدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ادم هایی که شعور ندارند و عاطفه همون بهتر که صد سال سیاه نبینی به بچه ات بگو به دیدن کسانی برو که ...

به خاطر شوهرم مجبورم هيچي نگم و سكوت كنم. ميترسم بگم و شوهرم بگه چرا ذهن بچه رو خراب ميكني

چند بار گفته همش ميگن باشه ولي كار خودشون رو ميكنند. به ظاهر نميگن ما با زنت مشكل داريم و همش لبخند ...

شما تمام این مسائل و برای بچه تون تو یه فرصت مناسب توضیح بدید که براش جا بیفته که محبتش یک طرفه ست،خودتم دیگه ارتباطتو قطع کن باهاشون

اصصصصصلا لزومی نداره تو یه خانواده همه با هم در ارتباط باشن،درگیرشون نباش که به آرامش برسی

والا من که با این روش خودمو از مشکلات با اطرافیانم دور کردم چون اعصاب آدم به هم میریضه وقتی بیشعوریشونو میبینی

شما تمام این مسائل و برای بچه تون تو یه فرصت مناسب توضیح بدید که براش جا بیفته که محبتش یک طرفه ست،خ ...

راستش شوهرم خيلي هواي اونها رو داره و ميترسم بهم بگه چرا به بچه گفتي. با اينكه ميدونه اونها اين همه بد هستند ولي خودشم مال همين خانواده هست. همشون فقط ادعا دارند. كاملا خود شيفته هستند و خودشون رو خيلي قبول دارند و باهاشون حرف بزني كلافه ميشي. هيچوقت نشنيدم ازشون بد بگن از خودشون و بچه هاشون ولي در عوض تا بخواهي از بقيه ايراد ميگيرن. قبول دارم تو هر خانواده اي يك سري ادم يد وجود داره ولي من از اين ناراحت هستم كه چرا تو خانواده شوهر من همه بد هستند. ديد من هم نسبت به شوهرم بد شده و تو روابط ما هم خود بخود تاثير ميزاره