2777
2789
عنوان

دزد ی خواهر شوهر

108 بازدید | 1 پست

سلام من نه ساله ازدواج کردم یه بار انگشتر طلام غیب شد دوباره چند سال بعد تو مهمونی گوشوارهای خواهرم و انگشتر من گم شد و سری اخر من مسافرت رفته بودم ولی همسرم خونه بود و کلیدای خونه رو گذاشته خونه ی مادر شوهرم خودش رفته بیرون و دامادشون شب قبلش اومده خونه ی ما خوابیده وخلاصه من از ماسفرت اومدم چند روز بعدش دیدم گوشوارهام نیس جای خیلی خاصیم قایم نکرده بودم البته تقصیر خودمم بود که درس عبرت نشدم خلاصه اونم برد و فهمیدم که خواهر شوهرم بالا اومده بوده و سری های قبل هم ایشون حضور داشتن تو همه دزدی ها پس من مطمعنم کار خودش بوده ولی چه فایده الان رفت از کشور و قاچاقی بره ترکیه .و من این موضوع رو به مادر شوهرم گفتیم منو همسرم ومادر شوهر اولش گفت پیگیرم فلانم بعدش دیکه به روی خودش نیورد و الان همسرمم حتی بحثش وسط میاد بیشتر سر من جببهه میگیره که خب چیکار کنم ما نمتونیم ثابت کنیم فلان حالا من مشکلم ازینا گذشته اینم هست که چرا شوهرم همچنان پشت خواهر و خانوادشه حتی یه اعترضم نکرد .منم زنگ زدم به خواهر شوهرم گفتم همشون کار خودت بوده نمیبخشمت ایشالله خیر نبینی و فقط به لکنت زبون افتاده بود چیزی نگفت ...گیر چه خانواده ایی افتادم 

نظرسنجی