2777
2789

خانواده شوهر من خيلي سرد و بي عاطفه هستند و فقط ادعا دارند. همشون خودشيفته هستند و فكر ميكنند بهترين هستند ولي گروه گروه هستند و هر گروه دشمن اون يكي گروه هست به طوري كه از بچه هاي ديگه هم خبري ندارند. بمأند كه من چقدر سر خانواده شوهرم دعوا كردم با شوهرم و اونها چقدر خواستند زير زيركي ميونه من با شوهرم رو خراب كنند. شايد باور نكنيد تازه ازدواج كرده بودم و خوشحال كه وارد يك خانواده پر جمعيت ميشم. ولي همون بعد عروسي حتي خواهرش كه من رو اصلا مديده بود و خارج بود بهم زنگ زد و به من و خانوادم توهين كرد. مشكلشون هم اين هست كه بدبين هستند و همش فكر ميكنند اگر برادرشون زنگ نميزنه و يا كار دازه تقصير من هست و كلا با همه بد هستند و عروس و داماد رو غريبه ميدونند. اين همه پست اينجا خوندم هيحكدوم به بي عاطفگي خانواده شوهر من نميرسه. خيلي أوائل سعي ميكردم خودم رو ثابت كنم و با كادو و تلفن و محبت همش ميخواستم بفهمند كه من بد نيستم. 

الان مشكل اينجاست كه اينها نه زنگ ميزنند و نه تا حالا بچه هاي من رو ديدند. هر وقت هم هر چند ماه زنگ يزنند با شوهرم حرف ميزنيد و بچه من تو خارج هست و دور از اونها ولي خيلي از اونها ميپرسه. همش به باباش ميگه كه چند تا خواهر و برادر داري و كي ميبينيمشون و چند سالشونه و ....

تقريبا هر روز ميپرسه و ميخواد اونها رو بشناسه. با خانواده من خيلي خوب و صميمي هست و من نميدونم چجوري جوابش رو بدم. دلم براي بخت و اقبال خودم ميسوزه كه گير اين خانواده افتادم.

همش ميگه يك سفر بريم مثلا فرانسه عمه رو ببينيم يا ايران عمو رو . ..... حتي تكليف مدرسش رو بلد نيست به باياش ميگه زنگ بزن به برادرت. خيلي عاطفي هست و هر وقت اينها رو ميگه انگار يك قسمت از وجود من گرفته ميشه. با ياداوري اون عوضي ها هم من همش حرص ميخورم . حتي مامانم هم با خواهر شوهرم حرف زد و فايده نداشت و بازم بي محلي كردند. شما جاي من باشيد جواب بچه رو چي ميديد؟ شما بوديد از برخورد خانواده شوهرتون ناراحت نميشديد؟ بهتون بر نميخوره؟ ابروتون جلوي خانوادتون نميره؟

خدا از خانواده شوهر بد نگذره و انشالله همه كإرهابي كه كردند سرشون بياد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ادم هایی که شعور ندارند و عاطفه همون بهتر که صد سال سیاه نبینی به بچه ات بگو به دیدن کسانی برو که دلشون برات تنگ شده و یادی ازت می کنند نه چنین آدم های بی عاطفه ای.

فقط خدا ❤️❤️❤️

عزیزم شما میتونی بخاطر بچت بیشتر بهشون زنگ بزنی تا اونا هم از شما یاد بگیرند 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

به نطر من بیشتر مشکلات عروس با خانواده شوهر بخاطر زیاد دیدن و رفت و امد زیاده. شما که این مورد رو نداری از نظر من میتونی کاملا آروم و راضی زندگی کنی!

همینجا هم میبینیم کسایی که ارتباطشون رو کم کردن با اسایش بیشتری زندگی میکنن!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم شما میتونی بخاطر بچت بیشتر بهشون زنگ بزنی تا اونا هم از شما یاد بگیرند 

خيلي اين كار رو از اول كردم ولي فايده نداشت. يا جواب نميدن يا با بچم حرف نميزنن فقط يا شوهرم. كلا خيلي سرد هستند و مخصوصا من رو تحويل نميگيرن كه لج من روًدر بيارن

شرایط زندگیت همینه نمیتونی این آدمها رو و عقایدشان رو تغییر بدی باید این شرایط روبپذیری مثل اینکه بپذیری اونها لال یا کور هستن ،زیاد از عمه و عمو پیش بچه ات نگو تا اون هم بهونه نگیره ، اصلا از این افراد برای شوهرت نگو نذار حس کنه باعث جدایی خانواده ش تو هستی 

خوب گلم انتظاری نیست والا ما که تو یه شهر هستیم هم دیگه رو نمیبینیم

تلفن هم نميزنيد حتي سالي يكبار مثلا تولد بچه يا عيد؟

البته برادر شوهرم و يك خواهر شوهرم خارج هستند ولي اونها هم سرد هستند. كلا هيچكسي چشم ديدن اون يكي رو نداره

شرایط زندگیت همینه نمیتونی این آدمها رو و عقایدشان رو تغییر بدی باید این شرایط روبپذیری مثل اینکه بپ ...

راستش قبلا خيلي ميگفتم چون كم تجربه بودم. الان اصلا نميگم ولي اونها هم مخصوصا لج من رو در ميارن

به نطر من بیشتر مشکلات عروس با خانواده شوهر بخاطر زیاد دیدن و رفت و امد زیاده. شما که این مورد رو ند ...

قبول دارم ولي محل نذاشتن و ناديده گرفتن هم به خدا خيلي يد هست. خيلي يد هست جلوي خانوادم انگار شوهرم يتيم هست. تا حالًا دعوت نشدم. تا حالًا با بچم حرف نزدند