2777
2789
عنوان

امروز اولین قرار آشناییمون بود (خیلی چرت بود بنظرم😃😐)

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 52 پست
آره حتما . 😄

🙈

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

عزیزم انشالله هرچه زودتر هم حالت خوب بشه هم خیلیییی خوشبخت بشی💞

شاید خسته ای یا دلت گرفته، شایدم مشکلات زیاد شدن، ولی اگه سالمی خیلی خوشبختی، مراقب خوشبختید باش❤برای منم یه صلوات بفرست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکاتو خوندم خیلی سختی کشیدی انشالله خوشبخت بشی کاش تو شهرمون بودی باهات دوست میشدم

عزیزممممم😅❣💕😘مرسی از درک بالات😍💕😘

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤

عزیزم ان شاالله لباس عافیت تن کنی .

بسنج ببین کجا و چطور اینقدر عاشقت شده که‌اینجور روانشناسانه حرف می زنه‌. اگه هم عاشق شدید نیست و با واسطه معرفی شدین ، یه کم همه چیز عالی بودن مشکوکه . نمی خوام تو دلتو‌خالی کنم اما اگه نظرت مثبت بود شرط بذار باهم برین پیش یه روانشناس خوب واسه مشاوره ی قبل از ازدواج . از هر دوتون تست می گیره ببینه به درد هم می خورین یا نه . دروغ سنج‌هم داره تستاشون . اگه خدای نکرده طرف مشکلی داشته باشه ، تشخیص می ده و متوجه می شی . اگه هم ایرادی نداشتم با دل قرص از خوشبختیت لذت می بری . ان شاالله که‌هرچی مصلحته پیش بیاد عزیزم

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
عزیزم ان شاالله لباس عافیت تن کنی . بسنج ببین کجا و چطور اینقدر عاشقت شده که‌اینجور روانشناسانه حرف ...

مرسی بابت راهنماییتون 💕😘💕😘

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤