2777
2789
عنوان

باردارم به شوهرم گفتم چندتا دونه گردو تر میوردی از حیاط باباتینا

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 26 پست

من انار میخواستم شوهرم خرید از بس ترش بود یه دونه بیشتر نخوردم رفتم خونه مادرشوهر م درخت داخل حیاطشون اناراش شیرین بودن چندتا داد دخترم منم خوردم شوهرم رفت برام بچینه گفت زیاد نچین اما شوهرم چید کلا 5 تا خوردم حالا به همسرم میگم مامانت از ترسم فردا همشو جمع میکنه   

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه فقط ما که مامان نمیشیم اونم میشه بابا.. یک‌بچه هم این وسط بذبخت میشه. مرد برای پدر شدن باید ...

اینکه درسته ولب من بعد حاملگی اولم فهمیدم شوهرم ادم نیس دومیم ناخاسته شد ولی بازم خدامو شکر مکنم

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
😂😂😂😂😂😂دم شوهرت گرررم

حالا میگه فردا برات میارم میگم مامانت دق نکنه 

میدونی چندماهه هوس انار کردم حیاط مامانم داره اما ترشه هرچی خریدیم ترش بودن فقط انار حیاط مادرشوهر شیرینه  

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

من الان ۸ ماه باردارم یبار نشده ازم بپرسه چی هوس کردی 

وقتی هم خودم میگم محل نمیده 

نکنه نداشته باشه داره 

ولی هرچی داره خرج خواهر و مادرش میکنه الان ۱۰ روز دنبالشم واسم خرما بخره عین خیالش نیست 😔

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
از این به بعد ماهانه چیزی ازش بگیر هر چی دلت خواست بخر 

شرایط بیرون رفتن ندارم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن