2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 98 پست
اون حرف میزنه دختر من کمتر حرف میزنه ...اره تو یه ساختمونن....من میگم اون خوشگلتر.شیرینتر..ولی نباید ...

من احساس شمارو به عنوان یه مادر درک می کنم ازینکه عمیقا قلبتون بدرد میاد

ولی ما نمی تونیم به بقیه بگیم چطوری باشند و چجوری رفتار کنند همونطور که اون ها حق ندارند به ما بگند

باور کنید اون عمه قصد بدی نداره چون هردو برادرش دوس داره هنوز که کوچیکن دخترا اتفاقا شیرین زبون ترن بزرگتر بشه ممکن خودش همه رو جذب کنه

اون حرف میزنه دختر من کمتر حرف میزنه ...اره تو یه ساختمونن....من میگم اون خوشگلتر.شیرینتر..ولی نباید ...

احتمال میدم که چون خواهر شوهرتون باهاتون دوست بودن الان خودشون و با شما مقایسه میکنن خدا بزرگه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شعور خوب چیزیه که بعضی ها ندارن ولی در کل دنبال دلیلش بگرد شاید پسر جاریت همش پیش مادر شوهرته ...

چرا پسر دوست؟؟؟به قول خودت شاید بچه جاریش زیاد میره خونه اونا ،شاید شیرین زبون، ،شاید کلی کار باحال بلده،،شاید خودشم محبتی باشه(نمیدونم دیدی یا نه بعضی بچها خیلی به ادم میچسبن)

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من یه دختر خاله کوچیک و دوتا دختر دایی دقلو کوچیک دارم از بین اینا یکیشون رو جونم براش در میره  ولی خب ب هر سه تاشون محبت می کنم چون خیلی دوسم دارن

بعضی بچه ها دوست داشتنی ترن .شما هم کادو نده ک توقع نکنی از مردم

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش

عزیزم درکت میکنم

کلا تبعیض تو هر درجه ای و از طرف هر کسی آزار دهنده اس

اول به فکر چاره باش؛ شاید با تذکر ، یا محبت یا هر چیز دیگه ای که خودت باید پیداش کنی شرایط بهتر شه

ولی اگه دیدی چاره نداره یا طرف مغرضانه داره اینکارو انجام میده؛ به نظر من تمرین کن که بی تفاوت باشی و اگه لازمه رفت وآمدت رو کم کنی تا نه خودت آسیب ببینی نه گل دخترت

از اوناش که هستن...ولی نه خیلی

ببخشید اینو میگم ولی اگه اینقد عقب افتاده ان که هنوز تو این دوره و زمونه پسر رو ترجیح میدن بنظرم شما خیلی منطقی هستی که ادمای بی منطق باهات مشکل دارن

بیخیال باش

از تک تک روزای قشنگت لذت ببر

یادبگیر از کسی توقعی نداشته باشی اونوقت هیچ وقت از هیچ کس ناراحت نمیشی برای هیچ کس جانفشانی نمی کنی ...

بخاطر کاراش میاد شهر ما...یه سه سالی بود که در هفته یکی دو روز الی سه روز بعضی وقتا یه هفته خراب  بود تو سرم

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
زن داداش منم خیلی بیکاره و همش دوست داره الکی مقایسه کنه و جنگ و دعوا درست کنه 

عزیزم قضاوت نکن...شماهم حتما فرق میذارید بین عروساتون...

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
بخدا من کادو تولد براش میگیریم هر سال...واسه مادرشوهرم روز مادر میگیرم...درصورتی که جاریم خیلی هنر ک ...

وای عین منی تو هم

ولی دیگه اینکارو ادمه نده.منم امسال هیچ کوفتی نمیهرم واسش چون واس بچم هیچی،نخریده 

بعدشم وقتی بچه جاریت هست کمتر برو.بخدا انقدر،این رفتارا روی،بچه اثر،داره

من خودم بچگیم پر از،تبعیض بود عمه ام همین رفتارارو داشت من خیلی اذیت میشدم

واس همین الن نمیتونم تحمل،کنم با دخترم این طور رفتار بشه

وقتی شعورشون نمیرسه من مجبورم ارتباطم کم کنم

الکی نیست که خودتو بذار جای اسی دلت میشکنه که مامان بزرگ و عمه ی بچت به بچت بی اعتنا باشن در عوض برا ...

شاید شما درست بگی ولی محبت به بچه دلیه،،ربطی به خواهرش وهر مادرشوهر نداره

بخدا پسر دایی من از روزی که دنیا اومده مادرش با همه قهره خر ۳..۲ ماه داییم میارش وقتی جمع باشیم پیش هم دو سه ساعت، ،نمسدونی این بچه چکار میکنه برامون که،،

شاید پسر جاریش از این بچها باشه،،اخه ادم دلش میاد محبت بچه بی جواب بزاره،،،،باید دنبال علت باشه تا دلخور شدن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
پدروشوهرمادرشوهرمنم کارشون همینه میتونم قسم بخورم بچه هام دوساله اب خونه اونارم نخوردن 

منم نمیزارم رنگ بچمو ببینن میگم اصلا نبینتشون خیلی بهتره تا اینکه بخواد این تفاوت گذاشتنای مسخره رو ببینه تو روحیش تاثیر بزاره.. مخصوصا اینا که انقدر ح ز هستن که بخوان عمدا جلو بچه من فرق بزارن که ناراحتش کنن.. حتی انلاین چند دفعه دیدنش تا اون نوشون اومده سریع قربو ن صدقه اون رفتن که مثلا ناراحت نشه دارن با بچه من حرف میزنن منم دیگه نذاشتم ببیننش

دخترم تمام زندگی من
عزیزم شما باید در جایگاه یک‌مادر اینقد مستقل و با عزت نفس باشید ک این چیزا اصلا براتون مهم نباش ...

نه عزیزم من از ده بار شاید به شوهرمم یبار گله میکنم که چرا مادر خواهرت اینطور رفتار میکنن....ولی دیگه واقعا بعد یکسال حرصم درومده....بخدا ادم یاد یسری چیزا میفته دلش میسوزه

ببین یچیز بهت بگم 

من بچه دارم و دوساله خونه خودمم 

جاریم بچش سه ماهشه 

بعد توحاملگی جاریم اگ با خواهرشوهرم جایی میرفتیم اشناشون میپرسید ک عروست زایمان کرد کلی قربون صدقش میرفت میگفت نه یبار یکی گفت اون ازشما دوره پاییز نزدیکتونه یدونه براتون بیاره تو ارایشگاه بودیم برگشت گفت نه بچه اینا مهم نیست خودشون میدونن من عاشق اونم و بارها تکرار شد تا یبار گفت بیار گفتم همین یدونرو داری بسته با بچه من چیکار داری اخه

تا این حد بچه نیومده داره چیکار میکنه 

البته کلا فضوله الان باهاش قهرم

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند