2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 98 پست
ببین یچیز بهت بگم  من بچه دارم و دوساله خونه خودمم  جاریم بچش سه ماهشه  بعد توحامل ...

اخی چی کشیدی اون لحظه...براشون متاسفم...

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن بابا به جهنم اصلا خانواده شوهر به بچه آدم نزدیک نشن بهتره به خداشانس داری 

هیچوقت نزدیک نشن....... چرا موقع نیاز نزدیک میشن؟؟؟؟؟

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

اصلابرات مهم نباشه خواهرشوهرای منم همش عکس خواهرزاده هاشونومیزارن وقربون صدقش میرن من ناراحت نمیشم چون اگه داداشم ازدواج کنه منم همش عکس بچه اونومیزارم تاببینن تفاوت گذاشتن چجوریه

میدونم بحث عکس نیست بحث فرق گذاشتنه ولی منم مثل اونارفتارمیکنم

هیچوقت نزدیک نشن....... چرا موقع نیاز نزدیک میشن؟؟؟؟؟

والا زرنگ باشی کاری میکنی دخترت اصلا اونارم نشناسه خانواده شوهر اززندکی آدم هرچه دورتر زندگی امن تر وماندگارتر پس چی محبت کنه دخترت بهشون وابسته شه صبح تاشب عمه عمه ببنده به نافت اونارو به توترجیح بده خوبه؟؟؟به خدا ساده ای حالا من بهت غبطه خوردم

خب اونو بیشتر دوس داره ربطش ب شما چیه ؟ 

شماها خیلی خاله زنک هستین بخدا ... 

ب علاقه خواهر شوهرم حسادت میکنین ؟ مگه پدرشه ک بین بچه ها نباید فرق بزاره ؟ عمست اونو بیشتر دوس داره میخای مودبانه بهش بگی اونو دوس نداشته باش ؟ بیشتر ب خودت میرینی با این حرکت ‌... نکن خواهر من عیبه

عزیزم اصلا برات مهم نباشه ب دختر گلت برس و شاد باش...حالا من دقیقا برعکس شمام من دوتا بچه دارم،ی جاریمم دوتا داره،جاری سومم ی دونه بچه داره..پدرشوهر و مادرشوهرم ۵ تا نوه رو دوست دادن...چند روز پیش دوتاجاریم بهم گفتن میخوایم بریم با مامان و بابا حرف بزنیم چرا بچه های تورو بیشتر دوست دارن انگار بچه های ما بچه خیابونن ولی بچه های تو فقط از خون خودشونن...خیلی ناراحت شدم گفتم ب خدا اشتباه فکر میکنید.رابطشون باهام بد شده.ولی برام مهم نیست..گفتم شما حساسید تا میگن بالا چشم بچه هاتون ابروعه گارد میگیرید .خوب من حرفی نمیزنم حتی اگه دعواشون کنن خلاصه درسته بچه دوست داشتنیه ولی ادب سرجای خودش..

اخی چی کشیدی اون لحظه...براشون متاسفم...

هیچی 

حالا باورت نمیشه بیشتر خرج خوراکی طول روزشو شوهزم برای پسرش میکنه هفته ایچنتا لپ لپ میخزه براش اسباب بازی 

خیلیحرص خوردم اما گفتم نمیزارم بچمو ببینه حسرت بغل بچمو بدلش میزارم نمیزارم بچم کشیده شه طرفش

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند