دختر من 1 سالشه و پسر جاریم 4 ماه از دخترم بزرگتره ...خواهرشوهرم وقتی این دوتا بچه هستن همش اونو بغل میکنه و قربون صدقش میره بعد یهو یادش میفته ماهم هستیم میخاد بگه مثلا فرق نمیذاره یهو دختر منم صدا میزنه و یه نازی هم از دختر من میکشه ...از وقتی دخترم دنیا اومده تا بحال فقط دوبار(یکبار زمانی ک دنیا اومد و یکباردیگه هم عکسشو استوری کرده و حدود یک هفته هم پروفایلش بود اما تو این یکسال عکس پسر جاریم از پروفایلش نمی افته ...بحث من پروفایل نیست بخدا...بحثم اینه این دو تا بچه هم سنن چرا باید فرق بذارن
الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
منم نمیزارم رنگ بچمو ببینن میگم اصلا نبینتشون خیلی بهتره تا اینکه بخواد این تفاوت گذاشتنای مسخره رو ...
من حتی همسرمم ازفرق گذاشتنشون خسته شده یروزگفت براهمه مادرن برامن زن پدر ماشایدهفته ای یبارمیرریم یه چایی شایدبدن اما اونا میان میوه های موردعلاقشون چندنمونه خوراکی انواع مغزها واجیل بعضی وقتاپول نون ندارن امامیرن قرض میکنن جلواونامیزارن
به یه ورت.خواهرشوهر مادرشوهر منم بچه ها جاریم دوس دارن .مهم خودمم وخانوادمم که عاشق دخملمن .انقد محب ...
عزیزم...اخه احترام گذاشتم بهشون...پس بین ادمی که احترام میذاره و کسی که نمیذاره چ فرقی هست...بخدا هرجا بوده هر مناسبتی بوده احترام گذاشتم...همشم بخاطر تربیت خانوادگیمه ک احترامشونو نگه میدارم...ولی متاسفانه اینا شعور ندارن
الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
فداتشم میدونم سخته ولی خواهش میکنم اینقد سرت رو گرم چیزای دیگه بکن ک این چیزا درنظرت کوچیکبشه و دی ...
نه عزیز شما فکر کن هر دو روز یبار یه استوری از بچه جاریت میذاره...خب اینا همسنن.دختر من بخدا انقدر شیرینه که تو خیابون یا جایی کسی غریبه میبینه انقدر قربون صدقش میره...من دنبال رضایت نیستم...میگم از ده بار یبارم دختر منو بذاره میمیره
عزیزم ول کن توروخدا. اخه عمه م شد جز فامیل که دوس داشتنش مهم باشه. خداشاهده من جواب سلام عمه مو با ...
من یه عمه ام جونم وبچابرادرم میره اینقدربراشون اکسسوری دخترانه وکادومیخرم که مامانشون نمیخره بین دخترخواهرودختربرادرم فرق نذاشتم چون من خودم ازمحبت عمه هام محروم بودم میخوام اینا کمبودمحبت نداشته باشن
بخدا مامان من سر حاملگی اول زنداداشم میگفت خدا کنه اول سالم باشه بعدم دختر باشه...دختر ندارم تو خونم...ولی خب پسر شد...با مامانم تو یه ساختمونن انقد مامانم احترام یذاره بهشون و محبت میکنه که مادر زنداداشمم گفته بود من شب سرمو اروم میذارم زمین از بس هوای دخترمو دارین...اونوقت اینا...ای خواهر