2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 98 پست
منم نمیزارم رنگ بچمو ببینن میگم اصلا نبینتشون خیلی بهتره تا اینکه بخواد این تفاوت گذاشتنای مسخره رو ...

من حتی همسرمم ازفرق گذاشتنشون خسته شده یروزگفت براهمه مادرن برامن زن پدر  ماشایدهفته ای یبارمیرریم یه چایی شایدبدن اما اونا میان میوه های موردعلاقشون چندنمونه خوراکی   انواع مغزها واجیل بعضی وقتاپول نون ندارن امامیرن قرض میکنن جلواونامیزارن

به یه ورت.خواهرشوهر مادرشوهر منم بچه ها جاریم دوس دارن .مهم خودمم وخانوادمم که عاشق دخملمن .انقد محب ...

عزیزم...اخه احترام گذاشتم بهشون...پس بین ادمی که احترام میذاره و کسی که نمیذاره چ فرقی هست...بخدا هرجا بوده هر مناسبتی بوده احترام گذاشتم...همشم بخاطر تربیت خانوادگیمه ک احترامشونو نگه میدارم...ولی متاسفانه اینا شعور ندارن

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی همسرمم ازفرق گذاشتنشون خسته شده یروزگفت براهمه مادرن برامن زن پدر  ماشایدهفته ای یبارمیر ...

الهی ...خدا هم واسه ما بزرگه...

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
نه عزیزم من از ده بار شاید به شوهرمم یبار گله میکنم که چرا مادر خواهرت اینطور رفتار میکنن....ولی دیگ ...

فداتشم میدونم سخته ولی خواهش میکنم اینقد سرت رو گرم چیزای دیگه بکن ک این چیزا درنظرت کوچیک‌بشه و‌ دیگه حکم‌دغدغه نداشته باشه برات. باور کن اصلا ارزش ندارع ک تاثیر‌بذارع روی شخصیت دختر نازت. متاسفانه اکثر‌ماها جوری بزرگ‌شدیم ک دنبال رضایت و توجه بقیه هستیم

خب یه بار قشنگ بهش بگو بدون خجالت یا چیزی بگو فرق دختر من با پسر فلانی چی؟ 

نمیخوام بفهمه من حساس شدم ولی خودش با این سنش باید درک داشته باشه

استارتر خواهرشوهرم روزی ک بچه جاریم ک پسر بود دنیااومد پشت پروفش گذاشت ماشاالله لاحول.. دوماه بزرگتر از دخترم منم صبرکردم ببینم واسه تولد دخترمنم میزاره؟ نه نزاشت تازه بعد زایمان اوند پیشم گف دختر ک دنیا میاد بلاس😐منم همیشه دعامیکنم الهی دختر خودش براش بلا بگرده

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

عزیزم ول کن توروخدا.

اخه عمه م شد جز فامیل که دوس داشتنش مهم باشه.

خداشاهده من جواب سلام عمه مو با سر میدم تا حالا با زبون حتی جواب سلامشم ندادم. 

اصلا هیچوقت نزار بچه ت سمت 

عمه ش بره حتی اگه خیلی خوبم بودن.

چون همیشه کرم خودشونو میریزن

فداتشم میدونم سخته ولی خواهش میکنم اینقد سرت رو گرم چیزای دیگه بکن ک این چیزا درنظرت کوچیک‌بشه و‌ دی ...

نه عزیز شما فکر کن هر دو روز یبار یه استوری از بچه جاریت میذاره...خب اینا همسنن.دختر من بخدا انقدر شیرینه که تو خیابون یا جایی کسی غریبه میبینه انقدر قربون صدقش میره...من دنبال رضایت نیستم...میگم از ده بار یبارم دختر منو بذاره میمیره

استارتر خواهرشوهرم روزی ک بچه جاریم ک پسر بود دنیااومد پشت پروفش گذاشت ماشاالله لاحول.. دوماه بزرگتر ...

وای بخدا منم 4 ماهه فرقشون...ادم دلش میشکنه

عزیزم ول کن توروخدا. اخه عمه م شد جز فامیل که دوس داشتنش مهم باشه. خداشاهده من جواب سلام عمه مو با ...

من یه عمه ام جونم وبچابرادرم میره اینقدربراشون اکسسوری دخترانه وکادومیخرم که مامانشون  نمیخره  بین دخترخواهرودختربرادرم فرق نذاشتم چون  من خودم ازمحبت عمه هام محروم بودم میخوام اینا کمبودمحبت نداشته باشن

من یه عمه ام جونم وبچابرادرم میره اینقدربراشون اکسسوری دخترانه وکادومیخرم که مامانشون  نمیخره&n ...

حالا شما یه مورد استثنا تو این ۸۰ میلیون نفر من بقیه

۷۹ میلیون و ۹۹۹۹۹ نفر دیگه

رو گفتم

خوب نمیدونی قوم شوهر اکثرا پسردوستن?

بخدا مامان من سر حاملگی اول زنداداشم میگفت خدا کنه اول سالم باشه بعدم دختر باشه...دختر ندارم تو خونم...ولی خب پسر شد...با مامانم تو یه ساختمونن انقد مامانم احترام یذاره بهشون و محبت میکنه که مادر زنداداشمم گفته بود من شب سرمو اروم میذارم زمین از بس هوای دخترمو دارین...اونوقت اینا...ای خواهر 

نمیخوام بفهمه من حساس شدم ولی خودش با این سنش باید درک داشته باشه

اصلا برات مهم نباشه

دوست داشتن یا نداشتن اون

توجه یا توجه نکردن اون

چه سودی ب حال شما و دختر نازت داره؟؟ 

کم محلی کن. 

اگه اونم بچه داره ب بچه اش محل نده 

متولد مهر