2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 98 پست
شاید بچه اون بیشتر شیرین زبونی میکنه جاریت پیش مادرشوهرته خونش؟

اون حرف میزنه دختر من کمتر حرف میزنه ...اره تو یه ساختمونن....من میگم اون خوشگلتر.شیرینتر..ولی نباید جلو چشم من فرق بذارن....هر دو نوه ان

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
یکی شیرینتره ،،این بحث نداره منم دوتا مسر خاله هم سن دارم دو ماه فرقشونه ولی دلم برای یکیشون قنج می ...

الکی نیست که خودتو بذار جای اسی دلت میشکنه که مامان بزرگ و عمه ی بچت به بچت بی اعتنا باشن در عوض برای نوه دیگشون چیزی کم نذارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما باید در جایگاه یک‌مادر اینقد مستقل و با عزت نفس باشید ک این چیزا اصلا براتون مهم نباشه نه اینکه براش تاپیک بزنید. چون بچتون از شما الگوبرداری میکنه. واقعا سعی کن برات مهم نباشه و کاری نکن ک بچت این تفاوت ب چشمش بیاد. روی اونم تاثیر میذاری و ب مرور باعث میشه همش دنبال توجه بقیه باشه و عزت نفسش خدشه دار بشه

خانواده شوهر به ی تخم‌چپت بگیر

کلا با فک فامیل خودت حال کن مهمونی جشن بگیر با اونا 

خانودده سوهر منم ایتقد بیخودن البته بچه ندارم

گداشتم بچه وار شم فقط با فامیلای خودم

یا  ودود ...

درجه حساسیت و توقعت رو کم کن عزیزم

شما الان داری بجای وقت و ذهن و فکر گذاشتن برای دوردونت،همه اینارو میزاری واسه خواهر شوهرت و این چیزا

بیخیال خودت باید جوری به فرزندت محبت کنی که همه از شما یاد بگیرن 

اینکه بخوای نگاهت به دیگران باشه واسه تحویل گرفتن بچت درست نیست

میدونم من خودم بچه ندارم شاید سخت باشه و من فقط دارم راجع بهش به راحتی نظر میدم

ولی باور کن این از نظر عقلانب بهتره و درست تر

منظورم به شما نيست شايد توي مورد شما دليل ديگه اي وجود داشته باشه ، ولي تجربه شخصيم اينه كه بعض ...

اتفاقا جاریم اصلا رو نمیده ...و من با این خانم دوست بودیم مثلا

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
اون حرف میزنه دختر من کمتر حرف میزنه ...اره تو یه ساختمونن....من میگم اون خوشگلتر.شیرینتر..ولی نباید ...

پس همون چون نزدیک همن به اون بیشتر عادت دارن طبیعیه

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   

به یه ورت.خواهرشوهر مادرشوهر منم بچه ها جاریم دوس دارن .مهم خودمم وخانوادمم که عاشق دخملمن .انقد محبت میکنن یادم میره خانواده شوهرو.حتی دخملی بره بغل قوم شهر غریبی میکنه بغض میکنه کیف میکنمم.مثلا برادرشوهر مجردم واسه بچه ها جاریه تبلت خریده اومده دیدن بچم ۱۰۰ کادو داد .بازمم به یه وررم 

مهم نی حساسیت نشون نده فقط تا میتونی ارزش بچت ببر باالا قابل دسترسش نکن دور باش قدرعافیت بدونن .تا میتونی بهش برس.قوم شوهرب من میگن خیلییی حساسی تو رو بچت .تیپای فشنگ وست بزن واسه دخملی بزار بترکن خودتم حالشو ببری

خدایا شکرت برای داشتن دخترم وپسرم 
شاید از این خونواده ها هستن که پسر رو به دختر ترجیح میدن 

از اوناش که هستن...ولی نه خیلی

درکت میکنم منم تو خونواده شوهرم خیلی فرق میذارن بین بچه منو بچه خواهرشوهرم تازه بجه من خیلی ارومترو و مودبه ولی دختر خواهرشوهرم خیلی خودخواه و حسوده

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  
بله شما دختر خاله هستی...من دارم دو تا نوه رو میگم...شیرینتره که تو دلش نگه داره نه ک عمومیش کنه....

چه ربطی داره،،گاهی مادرا هم همین حس دارن

شما توقعت بالاس،،شاید پسر جاریت محبت خاصی داره،شاید شیرین زبون،شاید کاراش قشنگتره،،شتید جاریت بچه نمیگیره بغل خودش هزارتا دلیل هست

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شوهر و بچه داره خواهرشوهرت؟ احتمالا بچه نداره که درگیر بچه داداشسه  من که میگم بچه هیچکدوم ...

نه مجرده...من خودمم عکس بچه برادرمو میذارم واسه اینکه زن داداشم خوشحال شه..بالاخره با امید اومده خونه برادرم...باید حمایت بشه...ولی اینا متاسفانه درک اینا رو ندارن...ممنون از دعای قشنگت