2777
2789
عنوان

میدونم فک میکنید دروغ میگم اما بیاید بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 139 پست
میدونم .حرفتون منطقیه .منم که نگفتم نظر منو اعمال کنن.اما بنظر شما درسته مثلا بری تفریح دخترخاله شوه ...

درسته عزیزم کارشون قابله تایید نیست ولی خب خانواده با خانواده فرق داره بعضیا دیگه بیش از حد راحتن بعضیا افراطی نمیشه ام بگیم کدوم خوبه کدوم بد

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته بریم حال بدم بهتو اینا درست نیست ولی کلا آدم نباید نشناخته ام کسیو قضاوت کنه شاید اونا توی ...

نه گلم .دومین بار بود منو دید من لباس جدید تنم بود برگست به شوهرم گفت چه ک و س و یی گرفتیا خندیدن که من رنجیدم 

شوهر خواهراهم قهر کردن با خواهرا چندتاشون

[QUOTE=155678543]میدونم .حرفتون منطقیه .منم که نگفتم نظر منو اعمال کنن.اما بنظر شما درسته مثلا بری ت ...

شوهرم اصلا طرفشون نمیره و نمیذاره صمیمی بشن 

یا بدونه جایی هستن نمیره و میگه ازشون بدم میاد .ابرومونو بردن بی حیان 

همین مثبت اندیشی های الکی ریشه خیانت وفساد رو تقویت کرده

قشنگم یه چیزیو بهت بگم من خیلی تو جامعه بودم از سن پایین کار میکردم و خیلی چیزها دیدم تو این جامعه 

اتفاقا دلیل خیانت این محدود کردنای افراطی و بیش از حده که وای شوهرم نره الان تو اینستا لخته فلانیو ببینه وای فلانی با تاپ نیاد جلوش و...

خیلی عذر میخوام مردی که هول باشه هوله تو توی قفسم بزاریش بازم کار خودشو میکنه😉

اینجوری ک شما میگی طرف اگه لخت مادرزاد اومد خونتون مهمونی پس نباید تعجب کنی  طرف اگه تو خیابوت ...

نه دیگه در این حد 

ولی من تنها حرفم اینه که استارتر چیزی رو که دیده داره تعریف میکنه میگه 

و همه ام میان جبهه میگیرن که اره فلانن و الن و بالن

در صورتی که هیچچچچ شناختی از اون خانواده ندارن 

خب اینکار کاره قشنگی نیست 

قشنگم یه چیزیو بهت بگم من خیلی تو جامعه بودم از سن پایین کار میکردم و خیلی چیزها دیدم تو این جامعه&n ...

عزیزم من اصلا شوهرمو محدود نمیکنم .اصصلا 

حساسیتم نشون نمیدم 

خودش حساسه اتفاقا 

تو خود اروپام همچین حرفایی زده نمیشه و ازین کارا نمیکنن😖

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
قشنگم یه چیزیو بهت بگم من خیلی تو جامعه بودم از سن پایین کار میکردم و خیلی چیزها دیدم تو این جامعه&n ...

دقیقا....متانت مرد باید ریشه تو وجودش باشه.....منم منظورم اون بی رگ‌وریشه های تو خیابونن که به قول دوستان به پشه ماده هم رحم نمیکنن.....بعضی چیزا به قول حشمت فردوس جیزه جیز

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘