2777
2789
عنوان

میدونم فک میکنید دروغ میگم اما بیاید بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 139 پست
نه شوهرم جا خورد بدبخت .مادرشوهرم فهمید ما بدمون اومد .چنددقیقه بعدش بلند شدیم برگشتیم و تا یکسال ند ...

عجب بابا باید همونجا میزد تو دهنش بیشعورو شوخی با ناموس آدم اخر نفهمیه والا گاو شعورش از بعضی آدما بیشتره 

خدا کافیست❤️

وای اینا که نابودن 😂😂😂😂😂😂 احساس میکنم خیلی ناپاک و هرزه آن، اون اروپایی و آمریکایی خیلی حجب و حیا دارند درسته که پوشش ندارند اما لخت نیستند دوستم کانادا دانشگاه بود باور کتید میگفت تمام لختی ها ایرانی‌هان اونا لباس رسمی می پوشن 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای ادعای روشن فکری کنی ولی بلد نیستی این حرفا چه ربطی داره به حرمتی که براهم قائل نیستن همه کنار ...

اولا اینکه عزیزم احترام خودتو نگه دار

دوما طرز فکر من با شما فرق میکنه پس بحثو ادامه نمیدم با شما گلم

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
قشنگم یه چیزیو بهت بگم من خیلی تو جامعه بودم از سن پایین کار میکردم و خیلی چیزها دیدم تو این جامعه&n ...

تویی که تو جامعه هستی برا بچت فیلم پ و رن نشون بدی رو ذهنش تاثیر نمیذاره؟؟

اینجا بی درو پیکره خارج از ایران اینستا نصب کردن هم محدودیت سنی داره برنامه هایی که برا بزرگتراست رو نمیدارن بچه ها رو گوشیاشون داشته باشن 

وااای اینو بگم براتون 

بجون بچم خودم دیدم با چشمام خالش اومد با برادرشوهرم عکس بندازه هی داشتن میخندیدن یهو دیدم خاله معذرت میخوام اونجای برادرشوهرمو گرفت من اومدم بیرون اصلا شوکه بودم 

نه دیگه در این حد  ولی من تنها حرفم اینه که استارتر چیزی رو که دیده داره تعریف میکنه میگه  ...

چیزی داریم ب نام عفت کلام ک اینا ندارن

چیزی داریم ب نام فرهنگ ک اینا ندارن

چیزی داریم ب نام خط قرمز ک اینا ندارن

صمیمیت هم حد و حدودی داره 

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
عجب بابا باید همونجا میزد تو دهنش بیشعورو شوخی با ناموس آدم اخر نفهمیه والا گاو شعورش از بعضی آدما ب ...

دقیقا حیفه گاو واقعا بعضی ادم ها خیلی نفهم و احمق هستن با دیدگاهشون یه نسلو ویه جامعه رو  خراب میکنن 

قشنگم یه چیزیو بهت بگم من خیلی تو جامعه بودم از سن پایین کار میکردم و خیلی چیزها دیدم تو این جامعه&n ...

اتفاقا من اصلا حساس نیستم...مردی که تواینستا عکس لخت میبینه...

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘