2777
2789
عنوان

میدونم فک میکنید دروغ میگم اما بیاید بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 139 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه عزیزم فکر کنم این مسئله خیلی جا افتاده باشه که حجاب و پوشش و کلا همه چیه ادم تا وقتی که به دیگر ...

😑😑😑😑دیگه پوشش ربطی به حرفایی که میزنن نداره بریم تو اتاق بهت حال بدم ماهم تو خونواده ادمای ازاد زیاد داریم ولی دیگه حرمت قائل هستن همچین حرفی هیچ وقت به زبون نمیارن 

دیگه عزیزم فکر کنم این مسئله خیلی جا افتاده باشه که حجاب و پوشش و کلا همه چیه ادم تا وقتی که به دیگر ...

میدونم .حرفتون منطقیه .منم که نگفتم نظر منو اعمال کنن.اما بنظر شما درسته مثلا بری تفریح دخترخاله شوهرت لباس تا زانو بپوشه و وقت خواب بگن اصلا نمیتونه شورت پاش کنه باید لخت باشه ؟؟

با اینکه همه تو باغ عین نون بربری بغل هم خوابیدین؟

منم همیشه این حرفو میزنم اما اینا اسیب میزنه میدونی...

آسیبش اینه که مثلا شوهر طرف بخواد خیانت کنه یا چمیدونم بچه طرف الگو بگیره و اینا دیگه

ولی واقعیتش اصلا به این چیزا ربطی نداره مرد و زنی که اصیل باشن هیچ وقت با این چیزا فکری چیزی به سرشون نمیزنه 

و بچه ام اگه تربیتش درست باشه هیچ وقت با حالا دوتا لخت دیدن خالشو و اینا منحرف نمیشه

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
کلا ادم همه چیو مثبت بگیره بهتره تا ذهنشو خراب کنه 

همین مثبت اندیشی های الکی ریشه خیانت وفساد رو تقویت کرده

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

یه چیزاییم میگن؟ بگه بریم بهت حال بدم یا صیغت بشم این یه چیزایی نیس این فقط بی بندو باری رو میرسونه. 

🎉🎉🎉🎉

اینجوری ک شما میگی طرف اگه لخت مادرزاد اومد خونتون مهمونی پس نباید تعجب کنی 

طرف اگه تو خیابوت دستشویی کرد هیچکه هیچی نگه 

طرف اگه خواست جلو شما سک*س کنه تعجب نکن سک*س اونا ب شما و کس دیگه هیچ اسیبی نمیرسونه😨😩😨😩

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
😑😑😑😑دیگه پوشش ربطی به حرفایی که میزنن نداره بریم تو اتاق بهت حال بدم ماهم تو خونواده ادمای ازاد ...

بله درسته بریم حال بدم بهتو اینا درست نیست ولی کلا آدم نباید نشناخته ام کسیو قضاوت کنه شاید اونا توی خانواده خودشون خیلی باهم صمیمین و حالا به شوخی دوتا چیزم میپرونن

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
😑😑😑😑دیگه پوشش ربطی به حرفایی که میزنن نداره بریم تو اتاق بهت حال بدم ماهم تو خونواده ادمای ازاد ...

افرین دقیقا .من خودم همیشه تیشرت و شلوار تنمه اما هرگز تاحالا نه سینه م مشخص بوده نه زننده بودم .این اسیب نمیزنه.اما این حرفا و این پوششا بی احترامیه

[QUOTE=155678543]میدونم .حرفتون منطقیه .منم که نگفتم نظر منو اعمال کنن.اما بنظر شما درسته مثلا بری تفریح دخترخاله شوه ...[/QUOTسعی کن شوهرتو دور کنی ازشون همین

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
آسیبش اینه که مثلا شوهر طرف بخواد خیانت کنه یا چمیدونم بچه طرف الگو بگیره و اینا دیگه ولی واقعیتش ا ...

میخوای ادعای روشن فکری کنی ولی بلد نیستی این حرفا چه ربطی داره به حرمتی که براهم قائل نیستن همه کنار هم تاپ دامن بپوشن ولی اینکه بگه بیا بریم بهت حال بدم تو فرهنگ شما جا افتاده تو خود تایلندم همچین زری نمیزنن