2777
2789

من چیکار کنم همش روزای تخمک گذاریم می افته اول و آخر ماه قمری که دقیقا قمر در عقربم هست!!!

چیکار کنم ؟ هر ماه همین داستانو دارم!

میخوام حتما باردار شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
شاید با خوردن قرص ال دی بتونی روزاتو جا بجا کنی مثلا دو بسته پشت سر هم بخور،اول ماه قمری دیگه نخور ...

به این فکر افتادم اما منی که میخوام باردار شم کاملا ریسکه!!!

اگه تو اونروز بیافته چه اتفاقی میافته؟

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
اول و اخر ماه که حتما قمر در عقرب نیست ولی اقدام برا بارداری هم توصیه نشده .....اگه مشکلت قمر در عقر ...

چرا الان ۲۸ شهریور تا ۳۱ که اوج روزای تخمک گذاریمه قمر در عقربه!دقیقا ماه پیشم همین بود!!!

ببین خودمم از مرجع تقلیدم پرسیدم گفت حرام نیست و صدقه دادن امری است نیکو!!!نمیدونم دقیقا ا توجه به ت ...

خب به این فکر کن یکی تنبلی داره و پریودیش نا منظم و اصلا نمیتونه رو این حساب کنه ک کی تخم گذاری داره چون منظم نیست و بخواد باردار بشه و هرماه شانسشو امتحان کنه اگه تو این تاریخ بیافته چه اتفاقی میافته بنظرم این چیزارو کنار بذارید امیدتونو بدید ب خدا

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌