2777
2789
شما تا حالا جدی باهاش برخورد نکردی؟

چرا خیلیم جدی باهاش حرف زدم چادر ماشین میخواستیم بخریم زنگ زد خانوم بود وایساد این خوبه اون بد فلان چادر لک میشه افتاب میسوزونه و... بهش میگم زن بود گفت نه بابا زن چادر ماشین میفروشه بنظرت گفتم الان زنگ میزنم مشخص میشه گوشیو گرف گفت اره زن بود منم کلی گریه کردم گفتم دیگه نمیخوام دیوار داشته باشی چون ماشین معامله میکنه باید داشته باشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهر من همچی حرکتی میزد اعلامیش میکردم تو دیوار 

چرا اینجوری میکنع؟؟؟

میدونه ک تو میفهمی؟

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
اگه دور از جان شوهر شما بود ناراحت نمیشدی؟

ببین من اوایل خیلی حساس بودم الکی به شوهرم شک داشتم رفتم پیش روانپزشک بهم دارو داد خوب شدم الان دیگه حساس نیستم یعنی بلور داشتم که شوهرم هیچ کاری نمیکنه و مشکل از منه

خاک تو سرش خاااک

میشه به منم کمک کنی ۸کیلو کم کنم؟

وزن اولیه۶۳وزن هدف۵۳ هدف اول۶۰ هدف دوم ۵۷هدف سوم ۵۳ من میتونم مطمعنم هیچ کاری نیست ک من نتونم انجام بدم قوی ترین زن دنیا

شوهرتو بگیر جرش بده ها یعنی چی آخه مگه انگل داره خجالتم خوب چیزیه هااااا اینطور که معلومه کمبود حرف زدن با خانوما رو داره خیلی ببخشیدا شوهرت هیزه معلومه ازش والا😒😒😒 من بجای تو حرص خوردم