من دلم میخاد بمیرم دو سه بار خودکشی خواستم بکنم یه پسر یکسال و نیم دارم عاشق شوهرم بودم عشقمون معروف بود تو کل فامیل و دوست و آشنا الان بیست روزه ندارمش هر لحظه و هر ثانیه برام مثل مرگه دوست ندارم زنده بمونم همه میگن خدا بهت صبر بده ولی چه صبری من تا زمانی که زنده ام به انتظار روزیم که برم پیشش 😞شوهرم تو حادثه آتیش سوزی به رحمت خدا رفت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله
عزیزم این دنیا مثل یه پلک به هم زدن تموم میشه سخت نگیر اینم میگذره اگه جای من بودی که هیچ کس رو ندارم چکار میکردی قوی باش خدا هست بچه ت هست تو هستی قوی باش