یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
احساس سبکی میکردم..اعتماد به نفسم خیلی بالا رفته بود..بعدم چون همش تو خونه م کسی زیاد منو نمیبینه..وقتی بعد از مدت ها رفتم مهمونی همه دهنشون از تعجب باز مونده بود😅 اخه زیاد لاغر شده بودم
نمیدونم گلی. خودم فکر میکنم مشکل از معده ام باشه. اراده ندارم
عزیزم یعنی مشکل بلع داری
نمی تونی غذا بخوری این میشه مشکل معده آیا داروی خاصی برای معده تون مصرف میکنید
عزیزم تو میتونی فقط باید خودتو قبول کنی و لحظه به لحظه را زندگی کنی و شاکر ۷داوند باشی
اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.