2777
2789

خانمهایی که با خانواده شوهر قطع رابطه هستین ... همسرتون با خانواده خودش در ارتباطه یا فقط شما رفت و آمد ندارین؟ یا به خاطر شما با خانواده خودش قطع رابطه کرده؟

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر کنم مردی که به خاطر زنش با خانوادش قطع رابطه کنه فقط چند درصد کم وجود داذه😂

جدی؟ یعنی خودشون رفت و آمد دارن؟

نه خواهر چه ناراحتیمن خودم میگم برو اونجا شام بخوربچه رو هم ببر شام بخورید برگردید

خب اگه مقصر این قطع ارتباط اونا باشن چی؟ بازم ناراحت نمیشی شوهرت با خانواده ش رفت و آمد داره؟

پسرعمه شوهرم چندسال به خاطر زنش باخونوادش قطع ارتباط کرد آنقدر این زن و شوهر همدیگه رو میخاستن که خدا بدونه بعد چندسال بچه دار شدن حتی بدبختا نوشون هم نمی‌دیدن زد یروز فهمیدیم اینا دارن طلاق میگیرن پسره انگار خیانت کرده بود