2777
2789

خواهرم دوتا دختر بزرگ داره بزرگه 20 سالشه ..مامانم دوسه روز پیشش بوده حالا برگشته به مامانم گفته تو برو من میتونم به مامانم رسیدگی کنم فلان هی گفته برو برو 

مامانمم دلش شکسته میگه خیلی دوس داشتم پیشش بمونم 

میدونین مسئله چیه این دختر بشددددت خسیسه آب میاره برات با اکراه ..من دوبار رفتم خونشون یه شکلات و شیرینی ندیدم میگه هر کی کادو بیاره بهش میدیم بچم شکلات میخاس از ته کابینت نقل صدسال پیشو بهش داده میوه می‌گرفت جلوم با ترس برداشتم ...اصلا اخلاق افتضاح بیچاره خواهرم اینجوری نیس ولی خب همه امور سپرده ب اون 

ولی من بچم به دنیا اومده بود همش خونمون بودن شام و ناهار ..من شام و ناهار نمیخاما ولی اخلاقش یجوری آدم خونه خواهرش معذب 😑😑😑😑چیکار باید کرد

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو راست میگه دختر بیست ساله کار خونه بلده شما برید چکار؟

کجا بلده شام و ناهار اینا نمیزاره که خواهرم خودش پا میشه میزاره 

کلا با مادرم یجور رفتار میکردن دختراش ..بی احترامی میکردن خیلی بدم اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهر منم همینه

ما شهرستانیم اون تهران

کلا یکبار خونه ش رفتم(البته پدر مادرم چند مرتبه بخاطر جهاز رفته بودن ولی من بعد از هشت ماه یکبار رفتم اونم در حد چند ساعت)

با کلی غرغر بیرونمون کرد

بابام از شدت خستگی داشت بیهوش میشد؛اما از حرفای خواهرم دلش شکست و راه افتادیم سمت شهر خودمون

اینقدر خسته بود،تو جاده نگه داشت خوابید اما حاضر نشد یک ساعت بیشتر خونه خواهرم بمونه

خواهر منم همینهما شهرستانیم اون تهرانکلا یکبار خونه ش رفتم(البته پدر مادرم چند مرتبه بخاطر جهاز رفته ...

متنفرم ازین جور آدما 

مامانم میگف مثلا آشپزی میکردم یه لکه غذا میرفت رو گاز خواهرم میگفته وای خدا کنه دخترم نبینه 

من بچم داشت خیار می‌خورد یهو نمکدون برداش نمک ریخ رو فرش چند تا دونه سریع پیش مهمونا پاشد رف جارو دستی آورد جارو کرد ..بچم یک سالشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40