2777
2789
عنوان

حس خوب بعد از لاغریتون و بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 4698 بازدید | 64 پست
ببین من خودم واس سلولیت پیششون میرم.خیلی صادقانه حرف میزنن با ادم.  ببین یه دستگاهه .یه عالمه ...

جدی باپرش سخته اگه با دستگاه بشه لاغر شد عالیه پ مردم چرا رژیم می گرن یا می رن عمل ابدو که خیلی ام پر خطره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی باپرش سخته اگه با دستگاه بشه لاغر شد عالیه پ مردم چرا رژیم می گرن یا می رن عمل ابدو که خیلی ام پ ...

والا منم نمیدونم. شاید چون شناخته شده نیست و تازه اومده . من خودمم قبلا اطلاعی نداشتم . باشگاهی که میرفتم یه دختره خیلی واضح نشون میداد که کم کرده .دیگه هممون دوییدیم اونجا نوبت گرفتیم 😂😂😂 ولی‌خب اینم بگم که به مامانم گفت بعد دستگاه لاغر میشی .ولی اگه تغذیتو اصلاح نکنی و پرخوری کنی برمیگرده . الان هم پیاده روی روزانشو داره. و ی چیز دیگه هم  اینکه واس همه هم انجام نمیدن . 

شمارشون و دادی؟

09127685229

دکتر مونا کیوانفر

ادرسشم برج نیکامال تو گوهردشت کرج 

اگه هم پرسید کی معرفیتون کرده بگو رنجبر❤اگه جواب گرفتی دعام کن . منم از الان کلی دعا میکنم سریع  اون حس خوب بیاد سراغت