اراده داشته باشی میتونی راحت خودتو لاغر کنی مثل من😅
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول ازمایش بده . اگه مشکلی باعث چاقیت شده رفع بشه .مثلا مامان من فهمید تیروئید داره.به محض اینکه داروهاشو خورد آب رفت😂😂 بعدم حتما رژیم پیش متخصص تغذیه بگیر . اگه کرج بودی یه کلینیک عالی هم میشناسم با دستگاه مخصوص کار میکنن . خودم بچشمم دیدم یه دختره شکمش تا زانوهاش آویزون بود. همون جلسه اول یه ده سانتی اومدبالا شکمش
مهربون. نه مشکل بلع ندارم. نون و برنج که میخورم شکمم ورم شدید میکنه . زشته وگرنه عکس شکمم و میذاشتم ...
عزیزم اینکه چیزی نیست با یه سری داروهایی گیاهی رفع میشه و در کنارش رژیم و ورزش عالیه
اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.