2777
2789
عنوان

سلام سلام صبحتون بخیر.

764 بازدید | 52 پست

پیش به سوی پیاده روی صبحگاهی در هوای عالیه آخرین روزهای تابستان.حیف که کرونا هست وگرنهاین روزها جون میده برای پارک و فضای سبز و دورهمی های دوستانه.به امید روزهای روشن برای مردم خسته ی ایران😍الهی به امیدتو🍁🍂

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

آخر میری پیاده‌روی یا کرونا هست؟ 😐

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دارم حاضرمیشم برم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
آخر میری پیاده‌روی یا کرونا هست؟ 😐

نه میرم پیاده روی تنها.برای باهم بودن کرونا هست😊

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
😢😢😢😢😢😢😢😧😧😧😧😧😧خوشبحالت

فداات بیا بریم.با رعایت فاصله ی اجتماعی سیاسی فرهنگی😄

منم دارم حاضرمیشم برم

ای جااااان.آفرین روزت پرانرژی

تازه ما داشتیم شب بخریمونو میگفتیم😁

دیشب تاحالا نخوابیدم بچم نزاشت بخوابم.دیگه برم و بیام اگه شدیه چرت میزنم

شــــــــادبــــــاشــــی🦋🦋

فدای تو همچنین عزیزم

فداات بیا بریم.با رعایت فاصله ی اجتماعی سیاسی فرهنگی😄

من نماز خوندم . 😃😃😃😃😃

تصمیم یک شروع  دوباره 

دوست دارم صبح برم ها  ولی نمیشه 😬😬😬

پاهام درد داره 

برو بسلامت 😀😊☺

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
الان بیدار شدین؟ من هنوز خوابم نبرده 

نه منم نخوابیدم .بچم دیشب دیرخوابید منم خوابزده شدم.

من نماز خوندم . 😃😃😃😃😃 تصمیم یک شروع  دوباره  دوست دارم صبح برم ها  ولی نمیش ...

ان شالله سلامت باشی گلم.یه دور هم به سلامتی شما میزنم😅