2777
2789
عنوان

سلام سلام صبحتون بخیر.

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 52 پست
بله خیلی خیلی ممنونم عزیزم پس میرم پیش امینی😍😍😍

خواهش گلی.😘😍

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر خوبی میشه در خاست دوستیمو قبول کنی میخام یه چیزی ازت بپرسن تو خیلی از تاپیکا درست گفتی میشه برا منم بگی؟؟

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
نه میرم پیاده روی تنها.برای باهم بودن کرونا هست😊

عزیزم خواهش میکنم من خیلی تو فکر جنسیتم اگه میشه جواب بده عکس ان تی رو بفرستم

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
عزیزم خواهش میکنم من خیلی تو فکر جنسیتم اگه میشه جواب بده عکس ان تی رو بفرستم

سلام عزیزم.خواهش میکنم.راستش من از روی چیزایی که شنیدم حدس میزنم.باشه گلی حتما مال شماهم میگم.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
سلام عزیزم.خواهش میکنم.راستش من از روی چیزایی که شنیدم حدس میزنم.باشه گلی حتما مال شماهم میگم.

https://uupload.ir/files/oac_۲۰۲۱۰۲۲۶_۱۵۴۷۳۷.jpg

https://uupload.ir/files/oac_۲۰۲۱۰۲۲۶_۱۵۴۷۳۷.jpg

بالاخره موفق شدی عکس بزاری😍😄گلم ان شالله اول نی نی گلت سالم باشه.بعدشم من حدس میزنم دختر باشه.

بالاخره موفق شدی عکس بزاری😍😄گلم ان شالله اول نی نی گلت سالم باشه.بعدشم من حدس میزنم دختر باشه.

سلامت باشی ممنون...