2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529404 بازدید | 68299 پست
سلام استارتر عزیز من میخام تو چالش لاغری شرکت کنم باید چکار کنم ؟؟ عضو میگیرید؟؟ 

سلام‌گلم

امضای استاتر را بخون و شروع‌کن😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گزارش#   @شب_بیدارم   سلام سرگروه جون @vianaasaliii     @مامان_2_گل_پس ...

سلام دخترکم

عالی عالی🥰🥰🥰🥰

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلام دخترکم عالی عالی🥰🥰🥰🥰

مرسی مامی😀❤

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
مرسی مامی😀❤

😂😂😂🥰🥰🥰🥰🥰

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
بیا بغلممممم😭😭😭😭😭😭اول من گریه😭😭بعدش تو گریه😭😭😂😂😂😂😂😂 زهرا سه سال تمام اونم سه سال او ...

امدمممم👭👭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😂😂😂😂چه خوب پس الان عالیه که بیشترباهم وقت میگذرونید😍😍حالامابرعکس شدیم 🤕😌من یکاری کردم که بنده خدانمیتونه نفس بکشه😅😅