2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529389 بازدید | 68299 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام گلم. مرسی خوبم🌸 اره سایزات به نسبت وزنت  خوبن👌👌👌 روی رانت بیشتر کار کن.. سایز   ...

زیر شکمم ۸۳ هست خوبه؟

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞

سلام

@شب_بیدارم  

@minaa1379916 بیا دخترکم اینم‌گزارش پرشور و هیجانم😂😂

@vianaasaliii  

کالری مجاز ۱۵۰۰

کالری مصرف تا الان ۱۴۸۶ تا😀😀😀😀 فک کنم یه خرما و چایی هم‌ بخورم😂😂

ورزش هم نیم ساعت دوچرخه ثابت و ۲۰ تا دراز و نشست💪💪💪

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

سلام خیلی نامردین

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
چرااااا😱😱😱😱

چون من مشکل دارم باید ده کیلو کم کنم تو چالش راهم ندادین

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
چون من مشکل دارم باید ده کیلو کم کنم تو چالش راهم ندادین

امضاء استاترروخوندی گلم شمامیتونی بامارژیم بگیری اینجاتوتاپیک یکی روهم وزن خودت پیداکنی باهم رقیب بشیدگزارش بزاری وزنت روبزاری درست مثل مافقط اسمت تولیست نیست همین 💙💙💙

امضاء استاترروخوندی گلم شمامیتونی بامارژیم بگیری اینجاتوتاپیک یکی روهم وزن خودت پیداکنی باهم رقیب بش ...

یعنی نمیتونم پروفایل اینا بزارم؟

یعنی نمیتونم پروفایل اینا بزارم؟

پروفایلتم آبی کن گلم فقط اسمت تولیست نیست همین برای وزنت رقیبت بامن روتگ کن درست مثل مافعال باش استاترنوشتن توامضاش 💙💙الان بعضی بچه هاهستن فعالن اینجاولی اسمشون تولیست نیست گزارش بخوان وبتونن میزارن چون اجباری نیست رقیبم دارن💪💪💪