2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529403 بازدید | 68299 پست
قربونت برم آزیتا جون خیلی ممنون اره رفتم از داروخونه ی بسته گرفتم ظهر یدونه با ماست دادم بهش خورد خد ...

سپیده جان دو تا زیاده گلم پسر من از گل پسر شما بزرگتره با تجویز پزشک من روزی یه دونه میدادم گلم

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
پشتش نوشته

آره ولی نوشته ۱۶۱ کیلو کالری

ولی مانکن زده ۱۶۷😐

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کالریم امروز بالا زد ولی گرسنه هستم ناامید شدم

من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.   الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!        قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه!  شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!

کمکم کنید،😔😔😔😔

من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.   الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!        قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه!  شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!
والا بخدا،بی تعارف  میگم😘 هستن کسایی که کلاس رفتن و بهترین  مارک چرخ خیاطی دارن،اما استف ...

مرسی .من چون بچه هام کوچیک بودن کلاس نمیتونستم برم اگه بخوای میشه .هرکسی میتونه فقط باید بخوای😙😙😙

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
آره ولی نوشته ۱۶۱ کیلو کالری ولی مانکن زده ۱۶۷😐

من همیشه کالری پشتش رو میزنم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
من دوتا دادم😥😥😥 یدونه ظهر یدونه هم با شامش دادم حالا چی میشه؟😕

توکل بخدا جیزی نمیشه، ولی دیگه نده روزی ۲تا خیلی زیاده بهش مایعات زیاد بده ،

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
من همیشه کالری پشتش رو میزنم

کیلو کالری رو ینی؟☹

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

سلام گلم چند کیلویی مگه؟؟

ناامید نشو اصلا بازم رژیمتو ادامه بده و اصلا بهش فکر نکن 

گرسنگیتم برو آب بخور زود بخاب 

عالی عزیزم نگه دار ماه دیگه دهم با سایزای جدیدت مقایسه کن باهم حسابی کمترش میکنیم💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡🧡

چشم گلم  فقط   عزیزم من دیگه  نگرفتم  فست و خگخ  رو    اخه  هفته قبل که گرفتم خیلی اذیت شد معدم و مجبور شدم باز برم  دکتر  و کلی داروی دیگه....   و همون طور که دو صفحه اول   تایپک گفتند  کالری استفاده میکنم           اشکالی داره ؟؟؟؟؟؟؟