2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@dana‍ درمان بیماری ویتیلیگو یا همون پیسی چیه ؟جدیدترین و موثرترین راه درمانش؟

بیماری ویتیلیگو (پیسی) یک اختلال پوستی است که باعث از بین رفتن رنگدانه‌های پوست و ایجاد لکه‌های سفید می‌شود. در حال حاضر، درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد، اما روش‌هایی برای کنترل و بهبود ظاهر پوست استفاده می‌شود. ### **روش‌های درمانی رایج و جدید:** 1. **کورتیکواستروئیدهای موضعی (کرم‌ها و پمادها):** - برای کاهش التهاب و تحریک بازگشت رنگدانه‌ها استفاده می‌شود. - معمولاً برای موارد خفیف تا متوسط توصیه می‌شود. 2. **مهارکننده‌های کلسینورین (تاکرولیموس و پیمکرولیموس):** - این داروها به صورت موضعی استفاده می‌شوند و برای مناطق حساس مانند صورت مناسب هستند. 3. **فتوتراپی (نوردرمانی):** - **NB-UVB (نور ماوراءبنفش باند باریک):** یکی از مؤثرترین روش‌هاست و معمولاً هفته‌ای ۲-۳ بار انجام می‌شود. - **PUVA (پسورالن + UVA):** در برخی موارد استفاده می‌شود اما عوارض جانبی بیشتری دارد. 4. **لیزر اگزایمر:** - برای لکه‌های کوچک و محدود مؤثر است و با تابش نور متمرکز، رنگدانه‌سازی را تحریک می‌کند. 5. **پیوند پوست یا سلول‌های ملانوسیت:** - در مواردی که بیماری پایدار است، ممکن است از روش‌های جراحی مانند پیوند پوست یا پیوند سلول‌های رنگدانه‌ساز استفاده شود. 6. **درمان‌های جدید در حال تحقیق:** - **ژن‌درمانی و سلول‌درمانی:** تحقیقاتی در حال انجام است اما هنوز به صورت گسترده در دسترس نیست. - **داروهای جدید مانند JAK inhibitors (توفاسیتینیب، روکسولیتینیب):** برخی مطالعات نشان داده‌اند که این داروها ممکن است به بازگشت رنگدانه کمک کنند. ### **نکات مهم:** - **محافظت از پوست در برابر آفتاب:** استفاده از ضدآفتاب با SPF بالا برای جلوگیری از سوختگی لکه‌های سفید ضروری است. - **پوشش‌های آرایشی:** کرم‌های پوشاننده یا میکاپ می‌توانند ظاهر پوست را بهبود بخشند. - **حمایت روانی:** از آنجا که این بیماری ممکن است بر اعتماد به نفس تأثیر بگذارد، مشاوره روانشناسی می‌تواند مفید باشد. **توصیه نهایی:** بهترین روش درمان بستگی به وسعت و محل درگیری دارد، بنابراین بهتر است با یک متخصص پوست مشورت کنید تا بر اساس شرایط شما، مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کند. در صورت پیشرفت سریع بیماری یا درگیری مناطق وسیع، مراجعه به پزشک ضروری است.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"