2777
2789
بیماری ویتیلیگو (پیسی) یک اختلال پوستی است که باعث از بین رفتن رنگدانه‌های پوست و ایجاد لکه‌های سفید ...

@dana‍ 

برای من رو صورت و گردنمه(سمت راست )

۱۵ ساله درگیرشم

و موهای سرمم سمت راست یه قسمتش سفیده 

چه راهکاری مناسبمه؟

@dana‍ برای من رو صورت و گردنمه(سمت راست )۱۵ ساله درگیرشمو موهای سرمم سمت راست یه قسمتش سفیده چه راه ...

با توجه به توضیحات شما درباره تغییر رنگ موها در یک ناحیه خاص از صورت، گردن و سر، این شرایط می‌تواند نشانه‌ای از وضعیتی به نام **ویتیلیگو (برص یا لک و پیس)** باشد. البته تشخیص دقیق نیاز به معاینه توسط پزشک متخصص پوست دارد. ### نکات کلی برای مدیریت این وضعیت: 1. **مراجعه به متخصص پوست:** بهتر است برای ارزیابی دقیق به یک متخصص پوست مراجعه کنید تا علت دقیق مشخص شود و در صورت نیاز، درمان مناسب توصیه گردد. 2. **محافظت از پوست در برابر آفتاب:** - از کرم ضدآفتاب با SPF مناسب استفاده کنید تا از پوست و موهای سفید در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت شود. - کلاه یا پوشش مناسب می‌تواند کمک کننده باشد. 3. **رژیم غذایی و سلامت عمومی:** - مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌های گروه B، روی، مس و آنتی‌اکسیدان‌ها ممکن است مفید باشد. - منابع غذایی مانند مغزها، سبزیجات برگ‌دار، گوشت کم‌چرب و لبنیات می‌توانند کمک‌کننده باشند. 4. **درمان‌های احتمالی (تحت نظر پزشک):** - برخی روش‌های درمانی مانند **فتوتراپی (نوردرمانی)**، کرم‌های موضعی یا روش‌های دیگر ممکن است توسط پزشک توصیه شود. 5. **پرهیز از استرس:** - استرس می‌تواند در تشدید برخی مشکلات پوستی نقش داشته باشد، بنابراین مدیریت استرس از طریق روش‌هایی مانند ورزش، مدیتیشن و خواب کافی مفید است. ### توصیه مهم: از مصرف خودسرانه داروها یا روش‌های درمانی بدون مشورت پزشک خودداری کنید. در صورت پیشرفت تغییر رنگ یا بروز علائم جدید، حتماً به پزشک مراجعه نمایید. اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارید یا سوال دیگری دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم غذایی درمان پیسی رو از باید ها تا نباید ها بگو@dana‍

بیماری پیسی (ویتیلیگو) یک اختلال پوستی است که در آن سلول‌های تولیدکننده ملانین از بین می‌روند و باعث ایجاد لکه‌های سفید روی پوست می‌شوند. در حالی که رژیم غذایی به تنهایی نمی‌تواند این بیماری را درمان کند، برخی تغییرات غذایی ممکن است به مدیریت آن کمک کنند. ### **بایدهای رژیم غذایی برای پیسی:** 1. **غذاهای سرشار از آنتی‌اکسیدان:** - میوه‌ها و سبزیجات رنگی مانند هویج، اسفناج، گوجه فرنگی، توت‌ها و مرکبات. - آنتی‌اکسیدان‌ها به کاهش استرس اکسیداتیو کمک می‌کنند که ممکن است در پیشرفت پیسی نقش داشته باشد. 2. **منابع غنی از ویتامین B12 و اسید فولیک:** - تخم مرغ، لبنیات، حبوبات و سبزیجات برگ‌دار. - کمبود این ویتامین‌ها ممکن است با پیسی مرتبط باشد. 3. **غذاهای حاوی روی و مس:** - آجیل، دانه‌ها، غلات کامل و غذاهای دریایی (در صورت عدم منع شرعی). - این مواد معدنی در تولید ملانین نقش دارند. 4. **امگا-3 و چربی‌های سالم:** - ماهی (مثل سالمون)، گردو، روغن زیتون و دانه کتان. - به کاهش التهاب کمک می‌کنند. 5. **ویتامین D:** - نور خورشید (به میزان متعادل)، ماهی، زرده تخم مرغ و لبنیات غنی‌شده. - کمبود ویتامین D ممکن است با پیسی مرتبط باشد. ### **نبایدهای رژیم غذایی برای پیسی:** 1. **غذاهای فرآوری شده و فست‌فود:** - حاوی مواد افزودنی و چربی‌های ناسالم که ممکن است التهاب را افزایش دهند. 2. **مصرف زیاد ویتامین C به صورت مکمل:** - برخی مطالعات نشان می‌دهند که دوزهای بسیار بالای ویتامین C ممکن است بر تولید ملانین تأثیر بگذارد، اما مصرف طبیعی آن از طریق میوه‌ها مشکلی ندارد. 3. **غذاهای محرک آلرژی:** - برخی افراد ممکن است به غذاهایی مانند گندم، شیر یا مغزها حساسیت داشته باشند که می‌تواند التهاب را تشدید کند. 4. **نوشیدنی‌های الکلی و مواد مضر:** - طبق قوانین اسلامی و پزشکی، مصرف این مواد ممنوع است و می‌تواند سیستم ایمنی را تضعیف کند. ### **توصیه‌های کلی:** - **آبرسانی کافی:** نوشیدن آب کافی برای سلامت پوست ضروری است. - **پرهیز از استرس:** استرس می‌تواند پیسی را تشدید کند، بنابراین مدیریت آن از طریق تغذیه سالم و روش‌های آرامش‌بخش مهم است. - **مشورت با پزشک:** قبل از هرگونه تغییر عمده در رژیم غذایی، با یک متخصص پوست یا تغذیه مشورت کنید. توجه داشته باشید که پیسی یک بیماری چندعاملی است و رژیم غذایی تنها بخشی از مدیریت آن محسوب می‌شود. درمان قطعی باید تحت نظر پزشک انجام شود.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"