2777
2789
عنوان

دلم گرفته. بچه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بزرگه ان شالله تو هم درگیرش بشی  بگی واای کجاییی روزهای بدون دردسر 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

عزیز دلم غصه نخور به خدا توکل کن دوست من ۳۹سالشه یکی پارسال آورد دومیشم تو راهه  خواهرم تو ۴۰ سالگی با وجود کیست ۸سانت باردار شد دختر عموم تو سن ۳۸تا ۴۲سالگی با وجود فیبروم سه تا زایید آخری رو ک باردار بود دکترش عملش نمی‌کرد می‌گفت مگه نگفتم باردار نشی خطرناکه تو اتاق عمل چند تا دکتر بالا سرش بودند خدا رو شکر بدون خطر بچش بدنیا اومد این موارد همه دیر ازدواج کرده بودند تو هم استرس نداشته باش مطمعن باش باردار میشی من خودم بعد از ۷سال باردارشدم

بچه دار که بشی پوستتو میکنه بعد میفهمی همچین خبرایی هم نیست 😂

منم ۳۶ سالمه

۶ ساله بچه دار شدم

قبلش هم حسابی خوشگذرونی کردم ولی یه وقتا خیلی دلم واسه اون موقع ها تنگ میشه.

بچه داری به شددددددددت سخته و به شدت مسئولیت داره.

من به خاطر بچه داشتن توی این اوضاع کرونا مجبور شدم کارمو ول کنم چون جایی رو نداشتم بچمو بزارم.

کلا سختی های بچه داری خیلی بیشتر از شیرینیهاشه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
بنظرم هر چی متعادلش 

متعادلش همون روال طبیعیه که خدا بطور ذاتی تعیین کرده  اما الان اومنیستها به ایم روشنفکری خلافش رو حق جلوه دادن.من خودم دیر ازدواج کردم و قشنگ عقب بودن از روال طبیعی رو حس میکنم

خانومایی که بچه دارین خدا براتون حفظشون کنه مطمئن باشین هیچی رو از دست ندادین که زود بچه دار شدین انتظار خیلی سخته همینطور حسرت و نگاه و حرفای کنایه آمیز دیگران آدم رو پیر میکنه 

این نیز بگذرد...                                   

من ۳۱ سالمه از ۲۰ سالگی اقدام کردم نشدم دو بارم کاشتم  نشد به زبوون آسونه اونایی که میگن علم اینقدر پیشرفت کرده همه میشن تا خودشون این راه رو نرفتن نمیفهمن یعنی چی