2777
2789
عنوان

دلم گرفته. بچه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 104 پست

هنوزم دیر نیست براتون و به قول دوستان،بعضی‌ها تو سن شما تازه ازدواج میکنن!

اما من خودم هیچ‌وقت فلسفه‌ی اینکه اول همه کارام رو بکنم بعد ازدواج کنم،یا اول همه کارام رو بکنم بعد بچه‌دار بشم رو نمی‌فهمم!

به نظر من آدم قوی و زرنگ کسی هست که با برنامه‌ریزی درست به همه‌ی جوانب زندگیش برسه!

الان خودم باردارم و دانشجو

اتفاقا حس قدرت و لذت دارم

و اینکه پس‌فردا با وجود بچه درسم رو هم ادامه بدم برام حس قوی‌بودن رو داره،چون دارم هم به موقع هم با برنامه‌ریزی به همه‌کارم میرسم

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن کم و زیاد هر دوش جالب نیست برای بچه اوردن من خودم ۲۰سالم نبود دخترم بدنیا اومد الان مثل دوتا خواهریم پسرمم تو ۲۷سالگی سومی رو تو ۳۷ که گفتن سنت زیاده جنین مشکل سندروم داره سقط کردم هی خدا .ولی بودن تو ۵۰سالگی بچه دار شدن خدا بخواد میشه 

کاشکی یکم از فواید دو تا پسر شیطون بهم بگی من ۳۵ سالمه هیچ خوش گذرونی نکردم و فقط شیر دادم و پی پی ...

عزیزم عوضش بچه هات سالمن. خدارو شکر کن و قدرشونو بدون. خوشی مگه جز اینه که دو تا گل پسر داری و صحیح و سالم. خوشی زندگی هر لحظه ای یه معنایی داره گاهی بدون بچه گاهی با بچه. شوهر منم میگه این بچه ها نمیذارن یه فیلم ببینیم گفتم از قد کشیدنشون لذت ببر. بعدهخا اینقدر فیلم ببینی که خسته بشی. ضمن اینکه دوست خودم پارسال یکی از دو پسرشو از دست داد خیلی از دستشون حرص میخورد اما.... وقتی فکر میکنم هیچی بالاتر از بودن کنار هم نیست

من برعکس شما از اول ازدواج همش استرس اینو داشتم ک حرف فک و فامیل نیافته روم ک چون خواهرم بچه نمیاره منم نمیاره از همون روز اول گزاشتم بجه دار بشم تنبلی شدید تخمدان داشتم ۸ ماه گذشت شوهرم میگفت چرا بچه دار نمیشیم مث پتک تو سرم بود 

من ۳۱ سالمه از ۲۰ سالگی اقدام کردم نشدم دو بارم کاشتم  نشد به زبوون آسونه اونایی که میگن علم ای ...

اره راست میگی بنظرم فقط باید خدا بخواد جاری من چند بار باردار شد نموند براش دوبار ای یو ای کرد تا ۶ماهگی هم رسید کیسه اب پاره شد و بچه بدنیا اومد بازم نموند براش خودم بعد دوتا بچه سالم دوبار سقط کردم و احساس کردم شاید خدا نمیخواد دیگه منم بیخیال شدم انشاالله خدا بوقتش بهت بده