2777
2789
عنوان

دید خانم ها نسبت به مردی که تا سی و دو سالگی ازدواج نکرده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 92 پست

داداش من ۳۸سالشه ازدواج نکرده ‌.مجرده و شاغل با حقوق بالا  ..چند جایی رفتیم خواستگاری پرنسسا قبول نکردن .داداش منم ترجیحش دیگه تجرده

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خوبه تلاشش رو کرده . حداقل برای شروع زندگی پشتوانه ای داره . بیشتر میشه بهش اعتماد کرد

مرسی از دیدگاه مثبت و سازندتون

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوم حق دارن ولی خب باید پسس انداز و یه ماشین خوب تو این همه سال از خودش داشته باشه

بشدت موافقم 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

فکرمیکنم داشته تلاش میکرده زندگیشو بسازه ، پیشرفت کنهپخته تر و عاقلتر بشه،بعد زندگی تشکیل بدهو تو به ...

چقدر دیدگاه تون به دلم نشست. ! تصورم این نبود

حاجی تا سی باید ازدواج کنی وگرنه تا تو زن پیدا کنی تا همو بشناسین اووووو میشه ۳۵ سالت دیره واقعا دختر هم سن و سالتم دیگه کم گیر میاد 

تلاش کن اندوهت را دوس بداری شاید رفت، به رسم تمام چیزهایی که دوس داشتی و رفتند ...ناشناسم https://daigo.ir/secret/71504814250

داداش من ۳۸سالشه ازدواج نکرده ‌.مجرده و شاغل با حقوق بالا ..چند جایی رفتیم خواستگاری پرنسسا قبول نک ...

دلیل قبول نکردن سن بوده؟

الان خیلی از پسرا در سنین بالاتر هم مجردن

سن ازدواج بالا رفته

خصوصا پسر که باید به یه سری چیزهای مالی برسه اونم تو این تورم بعد ازدواج کنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

حاجی تا سی باید ازدواج کنی وگرنه تا تو زن پیدا کنی تا همو بشناسین اووووو میشه ۳۵ سالت دیره واقعا دخت ...

درسته داداش . ما که دیگه ۳۰ رو زد کردیم و آب از سرمون گذشته

نظر نود درصد خانما همینهما خانمها به یه مرد عاقل و بالغ و با تجربه نیاز داریم که بتونیم بهش تکیه کنی ...

چقدر خوب. از این زاویه به قضیه نگاه نکرده بودم.

الان سنتون مناسب ازدواجه.. ولی به نظرم ازین سن بگذرین دیگه سخت میشه چون دخترایی که به سن شما بخورن کم میشن

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

داداش من ۳۸سالشه ازدواج نکرده ‌.مجرده و شاغل با حقوق بالا ..چند جایی رفتیم خواستگاری پرنسسا قبول نک ...

خواستگاری دخترای چند ساله رفتید؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

وای 😂 پرنسسا 😂😂🤌🏻

اجی باید بهشون میگفتی ببخشید دختر کدوم آقازاده هستین که طاقچه بالا میزاری🤦🏻‍♀️😂