2777
2789
عنوان

دلم گرفته. بچه ندارم

1565 بازدید | 104 پست

بچه ها من آدم موفقی هستم توزمینه کار.همیشه میگفتم بچه نمیخوام وبچه رومانع پیشرفت میدونستم.همه جوونیم خوشگذرونی کردم...شوهرمم هیچوقت نگفت بچه می‌خوام.یهو به خودم اومدم دیدم ۳۶ سالم شد. ومشکل نازایی داریم و الان می‌خوایم بچه بگذریم. خیلی غصه عمرازدست رفته رومیخورم.بخصوص که همسرم دیشب گفت ۱۰ سال عمرمون تلف شد... مردم اون موقع بچه میارن و این سن دیگه بچشون بزرگ شده. خیلی به هم ریختم از دیشب.......دوست دارم بمیرم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

من که نه شوهر نه بچه نه کار ولی توکل بهدخداااا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم

جالبه من 26 سالمه شوهرم 37 خیلی دوست داشتم اول به همه چیز برسیم یه 5،6 سال دیگه هم صبر کنم بعد بچه دار شیم چون اطرافیانم اینکارو کردن درسته که یه کم دیرتر بچه دار شدن ولی در نهایت خدا بخواد میشه الانم علم خیلی پیشرفت کرده نگران نباش عزیزم 

ولی شوهرم نگران سن خودشه که میره بالا

بعضی وقتا میترسم پشیمون بشم ازاینکه صبر نکردم 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

الان حتما سعی کن مشکلتونو حل کنین و بچه بیارین تا دیر نشده

فندق کوچولوی مامان 😍 دلبرکم ❤ مهم نیست دختر باشی یا پسر، مامان و بابا همه جوره عاشقتن❤        تیکر و همینجوری آبی زدم هنوز جنسیت مشخص نیست🥰

دیگ ببین من چی میکشم حتی شوهرم ندارم😂

گلم بچه دارم میشی 

سنی نداری ک

مامان من ۱۸ سالم ک بود خواهرمو بدنیا اورد😐نگران نباش بابا

مردم تو سن تو تازه ازدواج میکنن😂😂

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐

الان چند وقته تو اقدامید مگه که اینقدر ناراحتی؟ خب عزیزم خود خواسته رو تدبیر نیست. بعدشم هنوز وقت دارید و خیلیا تو این سنا بچه دار میشن. که درسته به قول خودت دیر شده اما انتخاب خودتون بوده.

نه عزیزم غصه نخور بهترین کارو کردی من از۲۰ سالگی بچه داری کردم هیچی نفهمیدم الان هم پسرم بزرگ شده فقط شدم خدمتکار بچه هام خداروشکرمیکنم  اما  برای بچه داری نباید خیلی عجله کرد هنوز دیرنیست واگرخدابخواد حس مادروپدربودن رو تجربه میکنین ولی مطمعن باش چیزی رو ازدست ندادین که بخوای به مرگ فکرکنی

واقعین اینه که با بچه هم میشه درس خوند،هم کار کرد، هم تفریح... ولی شاید سخت تر... ومتفاوت... اینکه زودتر بچه میاوردین خیلی خوب میشد... اما واقعا هنوزم دیر نیست.

دخترخاله من همسن شماس اما هنوز ازدواج نکرده،یکی دیگ میشناسم تو سن شما ازدواج کرد و سال بعد بچه آورد، ازین موارد زیاده ک تو سن بالا بچه میارن... 

تلاشتونو بکنین ان شاالله که حل میشه...

غصه هم نخور😌

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

ان شاالله که خدا چندتا بچه ی سالم و صالح بهتون بده

این قصیه شما بشه عبرت برای اونهایی که مثل شما فکر میکنن البته خواهرم اشتباه نکنی بخدا نمیخوام زخم زبون بزنم ولی تو دوستهام هم زیاد مثل شما دیدم که الان درگیر نازاییشون شدن

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b