2777
2789
عنوان

واسه خانواده شوهر شام چی تدارک ببینم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 141 پست

چه سخت😶😶

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کباب بده بهشون،مرغارو تیکه کن تو سس سویا و یکم نمک و پیاز بخوابون بعد سیخ بزن کباب کن همراش یه سیخم دنبه بزن هیکه دنبه اب شد بزن رو مرغا ببین چی میشه هیچکسسسس ازش ایراد نمیگیره

عصرونه کیک و چایی و میوه و آجیل 

شام سالاد الویه و کتلت 

الویه رو از صبح درست کن بزار یخچال 

مواد کتلت هم درست کن بزار یخچال یک ساعت اخر سرخ کن

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
زغنبوت

😂😂😂😂😂😂با لهجه باباپنجلی باشه حتما؟؟؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
کباب بده بهشون،مرغارو تیکه کن تو سس سویا و یکم نمک و پیاز بخوابون بعد سیخ بزن کباب کن همراش یه سیخم ...

دلم خاس😭😭😭😭😭😭

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
باقالی پلو ماهیچه واسه خودت و شوهرت و بچه هاست نه مهمونی 

من گفتم صرفا برای مهمون؟ خودشونم میتونن میل کنن. من ب مهمونم احترام میزارم و بهترین ها رو میزارم براشون. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عصرونه كيك خونگي+چاي يا سمبوسه يا اسنك

شامم زرشك پلو با مرغ يه ديسم باقالي پلو كه هركي دلش خواست با مرغ بخوره+قرمه سبزي+تهچين+سوپ شير

ميتوني ام بجاي مرغ جوجه درست كنيد

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

مگه نگفتی خودشون شب ها برنج نمیزارن پس چرا همه برنجی گفتن 

اگه اینجوریه که شام قرمه سبزی بزار با کباب کوبیده 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی