2777
2789

؟؟؟؟حوصلم سررفته یکم بگین دور هم بخندیم شاد باشیم 

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم

من نه عشق داشتم و نه عاشقی اما تا دلت بخواد سوتی دارم🤣✋

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

من فقط اومدم ببینم 😥😔😌قول میدم اذیت نکنم 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم گیمره یبار نشسته بودم پیشش هرمی باهاش حرف میزدم بهم توجه نمیکرد منم شروع کردم با کش موم بازی کردن از دستم در رفت خورد کنار چشمش😶😶😶😶

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 

یه بار با دوست پسرم رفته بودیم کافه حرف میزدیم صحبت از خواهرش شد گفتم وای چرا انقده زود ازدواج کرده برگشت گفت توخودت الان ترشیدی اون موقع ۱۹سالم بود 

بیشعور نفهم هیچ وقت از ذهنم نمیره حرفش 😑

بعد اینکه اولین بار رفتم خونه مادرشوهرم شب تو اتاق شوهرم خوابیدیم،تا صبح اوکی بود و اصلا همدخجالت نکشیدم،واسه صبحونه مادرشوهرم کاچی اورد😯😯😯

شوهرمم گفت مامان خبری نبوده،کاچی نمیخواد...حالا هی از زیر میز میزدم به پاش ساکت شه اینم هییییی ادامه میداد....مردم از خجالت😐😐😐