2777
2789

یسری تو بغل عشقم بودم تیشرتشو در اورده بود از بوی کبریت خیلی خوشمون میاد من روشن میکردم خاموش میکردم بو میکردی😂😂😂😂😂یه دفعه یکیشون از دستم افتاد رو سینش 😶😶😶😶😶😶من خیلی خرابکاری کردم😭😭😭😭

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه عشق دو طرفه ندارم ولی تا دلت بخواااااااد کراش دارم😁😁😁😁 جلوی اکثرشونم سوتی دادم یکی از را ...

😂😂😂خیلی بده یهووو جوگیر میشیم وقتی کراش رو میببنیم یاد دوستم میوفتم این کارارو میکنه باهامون😂😂

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
منکه عشق دو طرفه ندارم ولی تا دلت بخواااااااد کراش دارم😁😁😁😁 جلوی اکثرشونم سوتی دادم یکی از را ...

منم یکیو میبینم میخوام به دوستم نشون بدم هم بلند میگم هم با چشم و ابرو هم با دست 😂😂😂بعد چون تن صدام بلنده حرف که میزنم یا میخندم صدام پخش میشه😂😂😂دوستم محو میشه سریع خودشو گم و گور میکنه😂😂🤦🏻‍♀️

همیشه بخندی عزیزم ولی حس بدیه  بخدا هر سری منو میدید زیر زیرکی میخندید

میدونم ولی ناراحت نکن خودتو بگو ببین چه زنی گیرت اومده که همش لبت خندونه جای غر و اخم اینجوری

ببین امشب با نامزدم حرف میزدیم سر لهجه من گفت درستش کن منم ناراحت شدم قطع کرد دیگه زنگم نزده بیشور مرداهمشون همینن خودمونو عشق است 💟💟

یسری تو بغل عشقم بودم تیشرتشو در اورده بود از بوی کبریت خیلی خوشمون میاد من روشن میکردم خاموش میکردم ...

سوزوندیش😯

گور خیلی آبرو بره زهرمار خیلی بده خیلییییبی

اخه مگه خودشون نمی....زن؟!

بالخره یه جایی باید این یخا آب شه دیگه🤣

ولی عکس العمل طرف هم مهمه🤔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
میدونم ولی ناراحت نکن خودتو بگو ببین چه زنی گیرت اومده که همش لبت خندونه جای غر و اخم اینجوری   ...

آره والا خودمونو عاشقه

فدات شم خوشم اومد ازت

تا دندان دارید لبخند بزنید  
منم یکیو میبینم میخوام به دوستم نشون بدم هم بلند میگم هم با چشم و ابرو هم با دست 😂😂😂بعد چون تن صد ...

من هر بار یکیو بهم میخوان نشون بدن سرمو ۳۶۰ درجه میچرخونم و با صدای بلندددددد میگم کوووووووو فلانی کجاااس؟🙈🙈🙈🙈

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

یبار دیگه هم رفته بودم خونه مادرشوهرم از بخت سیاه،پریود شدم

یواشکی به سوهرم گفتم برو بی سر و صدا یه بسته نوار بگیر بیا

اونم از همون تو اتاقش داد زد مااااااامااااااان،نواربهداشتی داری؟واسه نگار میخوام😯😯

مامانشم سریع اومد تو اتاق گفت خجالت بکش،بابات اینجا نشسته بود😐😐😐

انقد دبگه از خجالت گریه کردم که از پنجره اتاقش رفتم تو حیاط رفتم خونمون

سوزوندیش😯

اره 😶😶😶نوک سینش سوخت😶😶

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 
من هر بار یکیو بهم میخوان نشون بدن سرمو ۳۶۰ درجه میچرخونم و با صدای بلندددددد میگم کوووووووو فلانی ک ...

😂😂دقیقا منم با صدا بلند هم میگم شاید خود طرف هم بفهمه😂

با همسرم همکار بودیم تازه اول هایمان بود هیچ خبری نبود ولی همو زیر نظر داشتیم یه جا رو شیشه بر آورده بودن شیشه میزدن صدام زدن فلان چی رو بهمون میدی رفتم‌ دولا شدم بردارم بهشون بدم  محکم رفتم‌تو شیشه چون جدید بود اصن نمیدیدم شیشه رو شوهرمم اون سمت داشت من میپایید صدای خیلی بدی داد انقد خندید ازم منم حرصم گرفته بود جور ضایع شده بودم و اون میخندید بعد رفت برام رانی آورد میگفت خانم فلانی لطفا آبمیوه بخورین فشارتون افتاده

یه صلوات میفرستی بر آرامشم و اینکه نی نیم سالم بیاد بغلم