2777
2789
قربونت حالا بزار منم از خاطره گوزیم بگم اوایل نامزدم گفت زن و شوهر درست زن و شوهرن اما نباید باد شکم ...

وای 😂😂😂😂😂😂

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو عشقم و مامانش و داداشش بجا اینکه بگم نوک شونه ها گفتم نوک سینه ها😕😂😂😂

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃
ما ترکیم اونا فارس 😂البته کاملا ترک تبریز و بلد میگه ترک شما ترک نیست بیشترش فارس پس فارسی حرف بزن ...

ترک و فارس یکم سخته 

ولی عادت میکنی 

تسلیم نشو 

بزار بهت زور نگه

تا دندان دارید لبخند بزنید  
قربونت حالا بزار منم از خاطره گوزیم بگم اوایل نامزدم گفت زن و شوهر درست زن و شوهرن اما نباید باد شکم ...

اسم گ*و زیدن اوردی یاد دوستم افتادم ک سوتی داده بود تعریف کرده بود 😂😂😂خونه مادر شوهرش بوده ک میگه ازم در رفت😂😂😂😂شوهرم یهو برداشت گف ناز نفست البته یواش تر 😂😂😂میگه ابروم رفت کلا

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
اسم گ*و زیدن اوردی یاد دوستم افتادم ک سوتی داده بود تعریف کرده بود 😂😂😂خونه مادر شوهرش بوده ک میگه ...

منم از اون آبرو برام خواهرزادم ۱۴سالش تو حیاط خونه مادربزگم یهو یکی در داد من انقدر خندیدم میخاست گریه کنه همه فهمیدن دست خودم نیست انقدر میخندم سر این مسائل سوتیا