2777
2789

بار اول رفته بودم خونه ی نامزد ام اینا (البته الان 7 ساله ازدواج کردیم)

تنها بودیم

یهو اومد جلو هول شدم 

عقب رفتنی گوز دادم 

تا الان میگه و میخنده

تا دندان دارید لبخند بزنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اینکه اولین بار رفتم خونه مادرشوهرم شب تو اتاق شوهرم خوابیدیم،تا صبح اوکی بود و اصلا همدخجالت نک ...

چه باحال🤣✋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
یه بار با دوست پسرم رفته بودیم کافه حرف میزدیم صحبت از خواهرش شد گفتم وای چرا انقده زود ازدواج کرده ...

😂😂😂واسه منم چنین چیزی اتفاق افتاده بود😂

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم

تو دوران دوستی بودیم یهو جو.گیر شدم گفتم بیا مچ بندازیم،بعد خواستم اون یکی دستمو بیارم کمک ک مچشو بخوابونم،ناخنم خورد ب بینیش ی لایه ی عمیقی از پوستشو کند و کلی خون اومد😬😬😬😬😬😬😂

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

ی بارم گوشیه برادر عشقن شکست تا ی مدت از گوشی عشقم استفاده میکرد همیشه هم از قبلش ب من میگفت ک من سوتی چیزی ندم اصلااااا حواسم نبود شروع کردم راجب یکی از مشکلات زنونم براش تایپ کردنو فرستادن حالا گوشی دست برادر عشقم بود😭😭😭😭😭😭تا 3 ماه سایه برادر عشقمو میدیدم فرار میکردم 

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 
بار اول رفته بودم خونه ی نامزد ام اینا (البته الان 7 ساله ازدواج کردیم) تنها بودیم یهو اومد جلو هو ...

🤣🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

منکه عشق دو طرفه ندارم

ولی تا دلت بخواااااااد کراش دارم😁😁😁😁

جلوی اکثرشونم سوتی دادم

یکی از رایج ترین سوتیامم اینه که وقتی با دوستام بیرونیم(من خودم زیاد به اطرافم توجه نمیکنم) دوستام میگن ستیا فلانی داره روبرومون میاد من با صدای بلند داد میزنم کو کو کو کووووووشششش کجااااااسسسس؟

دوستمم اولش از خجالت سرخ میشه بعدم باهم میریم تو افق محو میشیم

هررررر بارم بلااستثنا این اتفاق میفته من میگم خب حواسم باشه دفعه بعد دیگه سوتی ندم

ولی باز دفعه بعدم همین اتفاق میفته

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
ی بارم گوشیه برادر عشقن شکست تا ی مدت از گوشی عشقم استفاده میکرد همیشه هم از قبلش ب من میگفت ک من سو ...

😯😯

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
همیشه بخندی عزیزم ولی حس بدیه  بخدا هر سری منو میدید زیر زیرکی میخندید

منم همیشه از همین میترسم😶

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40