سمی_هستم مدیر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 848 عنوان ازدواج😞😟 | مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 46 پست بچه ها با این وضعیت گرونی خونه و لوازم اینا بنطرتون کسی جرعت ازدواج رو داره دیگه؟😞کسی هست ک مثلا قراره به تازگی متاهل بشه واین حرفا 1399/06/24 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتقد_سایت عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2149 اره هستن 😂😂 اگه اینستا داری برو پیج خرید عروس خانم سر بزن چقدر ازدواج زیاد شده 😂😂😂😂 🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣 هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید
منتقد_سایت عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2149 جدیداانگار ازدواج زیادشده تواطرافیان خیلی دیدم همین امسال6.7تاازدوستام ازدواج کردن خوش به حالش منم دوستدارم ازدواج کنم 😣 🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣 هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید
آفرودیت_مست عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 4942 اگه اینستا داری برو پیج خرید عروس خانم سر بزن چقدر ازدواج زیاد شده 😂😂😂😂 با پول جهیزیشون میشه آذوقه کل سپاه مختارو تامین کرد😑😂😂 اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
سمی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 848 من ۱۹ مطلقه بودم با ی نامزدی دیگ ازدواج نکردم جونشون درآد شوهر نمیکنم ب هیچ عنوان بچه ازارا ب ... هعی بخوام هم نمیتونم😁نمیذارن و اینکه اونی ک میخوام هنوز شرایطش جور نیست واسه زندگیو با این وضعیت گرونی و مملکت تا ابدم جور نمیشه هر رووز قیمتا 100 برابر میشهوای به حال جوونا هر روزم میگن تشکیل خانواده بدین اخه با کدوم پول😞
malakehkhndeh عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 12321 عموی من میخواستن سه واحد کامل بسازن تا اخر سال یه واحدشم کامل نکردن برن خونشون با این گرونی واسه ارماتور بندیش فقط اسکلت ساختمان رو درست کردن 800 میلیون خرج کردن خدا به داد همه برسه Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
سمی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 848 اگه اینستا داری برو پیج خرید عروس خانم سر بزن چقدر ازدواج زیاد شده 😂😂😂😂 پول خونه و اینجور چیزا از کجا میارن😁اخهههه
سمی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 848 عموی من میخواستن سه واحد کامل بسازن تا اخر سال یه واحدشم کامل نکردن برن خونشون با این گرونی و ... تا بخوان تموم کنن ی چند میلیاردی باید خرج کنن
منتقد_سایت عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2149 پول خونه و اینجور چیزا از کجا میارن😁اخهههه چی بگم والا خانواده ام الان مهربون شدن برای بچش هرکاری میکنن فقط میخوان بچه هاش خوشبخت باشن 🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣 هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید
asheghekhoda01 عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2616 ولی رسیدگی به شوهر و بچه داری نمی ذاره البته شاید شما تجربه داری که می گی ولی من ازدواجو این ... من دور و برم چندین مورد دیدم
mahdiye7676 عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 5403 خوش به حالش منم دوستدارم ازدواج کنم 😣 ایشالله ازدواج میکنی عزیزم بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
منتقد_سایت عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2149 ایشالله ازدواج میکنی عزیزم اوهوم اونم بدون شتاب و عجله 🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣 هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید
malakehkhndeh عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 12321 تا بخوان تموم کنن ی چند میلیاردی باید خرج کنن اره به خدا اونا براورد کرده بودن با 700 تومن تموم میشه ولی یه دفعه کشید بالا همه چی حالا سعی دارن یه واحدشو اماده کنن برن توش چون وقتشون هم کم مونده تموم شه Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
سمی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 848 چی بگم والا خانواده ام الان مهربون شدن برای بچش هرکاری میکنن فقط میخوان بچه هاش خوشبخت باشن ما ک ندیدیم😞😟واسه ی سریا ازدواج دیگه مثل آرزو شده
منتقد_سایت عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2149 ما ک ندیدیم😞😟واسه ی سریا ازدواج دیگه مثل آرزو شده دقیقا برای منم آرزوهه دوستدارم معیاری که میخوام باشه البته سختگیر نیستما ولی ازدواج موفق باشه خیالم راحته 🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣 هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید
سمی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 848 دقیقا برای منم آرزوهه دوستدارم معیاری که میخوام باشه البته سختگیر نیستما ولی ازدواج موفق باشه ... من شخص مورد نظرمو پیدا کردم فامیلم هستیم از شانسولی موقعیتش جور نیست و حالا حالاهام جور نمیشه