2777
2789
عنوان

خیلی سخته بهترین دوستت ...

111 بازدید | 19 پست

من نمیتونم با همه خیلی جور شم 

دوست میشم اما صمیمی نه

از راهنمایی تا الان که سال اخرم فقط دوتا دوست صمیمی صمیمی داشتم 

ما سال دوم راهنمایی خیلی خیلییی باهم جور شدیم 

یهو دیدیم از دوستی فرا تر رفتیم شدیم خواهر

به اندازه جونم دوسشون دارم 

من وقتی خیلی از مشکلات برام پیش اومد اونا کنارم بودن 

توی بدترین شرایطم 

توی بدترین نوع رفتارم 

یکیشون خیلی ارومه خیلی 

اون همیشه برام شونه بود و بهش تکیه میکردم 

یه چند وقتیه که کلا از هم دور شدیم

اونم تا من خبری ازش نگیرم براش فرقی نمیکنه 

باورم نمیشه مایی که یه پنج شنبه جمعه همو نمی دیدیم از دلتنگی میمردیم حالا اینجوری شدیم

میدونم خیلیاتون براتون عجیبه حرفام

ولی هیچ کس جز این دوتا منو درک نکردن 

احساس تنهایی شدید میکنم 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

وقتی یکی مارو میدید و میگفت دوستیتون یجا تموم میشه همش میگفتیم نه ما تا اخرش باهمیم

ولی الان ..:(

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

منم همینم ولی چاره چیه؟؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به نظرتون تاپیک بچه گونه ای بیاد میدونم .‌

درست مثل من 

من یه دخترم...من دخترونگی هامو با هیچی عوض نمی کنم ...نه با تماشای فوتبال از تو ورزشگاه...نه با ازاد بودن و گشت زدنای نصف شبا...نه با هیچیه هیچی ...دنیای دخترونمو فقط یه دختر می تونه لمس کنه ... مرا دختر خانوم می نامند مضمونی که جذابیتش نفس گیر است...دنیای دخترانه من نه با شمع نه با عروسک معنا پیدا نمی کند ...و نه با اشک و افسون اما تمام این ها را در بر می گیرد ...من نه ضعیفم نه ناتوان چرا که خداوند مرا بدون خشونت و زور بازو می پسندد...اشک ریختن ضعف من نیست قدرت روح من است...ما دختریم مهم نیست چند سالمونه هرچقدر هم که بزرگ شده باشیم...وقتی یه جا پارک خلوت می بینیم میریم میشینیم رو تاب ...با بیشترین شتاب تاب می خوریم...وقتی اسباب بازی فروشی میبینیم وامیسیم پشت شیشه و دونه دونه عروسکا رو نگاه می کنیم ... جا مدادیمون عروسکیه و توش پر از مدادا و خودکارای رنگا رنگه ...وقتی پاستیل و شکلات و بستنی های رنگارنگ می بینیم لبامونو  جم می کنیم و می خوایم ...وقتی سوسک و عنکبوت می بینیم جیغ میزنیم و از سر کوله یکی بالا میریم ...روزی چند بار خودمون و تو ایینه نگاه می کنیم و جلوش اهنگ می خونیم و می رقصیم ...ما همینیم ...تو دختری گرون باش...سنگین باش...عاقل باش...قلبتو به هر کسی نده ...تنت رو به هر کسی نده...تو خانومی کن خدا هم برات خدایی کنه ... به سلامتی ما دخترا

زندگی همینه دیگه
منم با یکی پانزده سال دوست صمیمی بودم مثل خواهر
بعد سر مسائلی به مرور از چشمم افتاد گذاشتمش کنار
حتی چند وقت پیش هم زنگ زد گفت آخه چی شده تو اینقدر سرد شدی
ولی من واقعادیگه چشم دیدنشو ندارم

منم همینم ولی چاره چیه؟؟

غرورم نمیزاره باهاش مطرح کنم 

دلم خیلی براش تنگ شده

آدمای جدید زندگیتو دریاب

همه دوستیا یه شروعی داره و ی پایانی

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
زندگی همینه دیگه منم با یکی پانزده سال دوست صمیمی بودم مثل خواهر بعد سر مسائلی به مرور از چشمم افتاد ...

آخه من هر چییی فکر میکنم چرا انقدر سرد شده نمیفهمم چرا

من به اندازه جونم دوسشون دارم 

مثلا یکیشون زنگ میزنه و من نمیتونم اون لحظه جواب بدم دلم شور میفته 

دقیقا حس میکنم خواهرمن

منم با دوستم بعد چند سال صمیمیت دیگه مهم نشدم براش این قانون طبیعته

ولی ما به هم قول داده بودیم تا تهش 

غرورم نمیزاره باهاش مطرح کنم  دلم خیلی براش تنگ شده

منم دوستام خواهرام بودن ، ولی نشد زیاد پیام بدیم و بگیریم، اونا قیافه اومدن ، خواستم باز صمیمی بشیم ولی انگار دیگه شدنی نیس!!!

هرشب خوابشونو میبینم که باهم میگیم میخندیم

ولی تو بیداری پیام بدم که چی؟؟

هرچقدر هم دلتنگ!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
آدمای جدید زندگیتو دریاب همه دوستیا یه شروعی داره و ی پایانی

آدمای  جدید میتونن انقدر درکم کنن ک همه زندگیمو راحت پیششون بگم و احساس نکنم دارم حرف اضافه میزنم؟

باورت میشه یکیمون گریش میگرفت اون دوتای دیگمون زودتر اشکششون میچکید

منم دوستام خواهرام بودن ، ولی نشد زیاد پیام بدیم و بگیریم، اونا قیافه اومدن ، خواستم باز صمیمی بشیم ...

الان واقعا نمیدونم حرف دلمو به کی بگم