2777
2789
عنوان

خیلی سخته بهترین دوستت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 19 پست
الان واقعا نمیدونم حرف دلمو به کی بگم 

منم نمیدونم 😞

کلی گریه کردم که خدایا چرا تنها شدم😞 

اونا میگن من مقصرم و سردی آوردم و من اونا رو مقصر میدونم!!!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
منم یه روزی با دوستم مثل خواهر بودیم الان پیامم نمیده منم میخوام بهش پیام ندم دیگه ولی بعضی وقتا طاق ...

خب سرد جواب بده دیوونه نمیشی؟؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیدونم 😞 کلی گریه کردم که خدایا چرا تنها شدم😞  اونا میگن من مقصرم و سردی آوردم و من او ...

غم مخور ...

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
خب سرد جواب بده دیوونه نمیشی؟؟

نه درسته که بهم پیام نمیده اصلا و دیگه باهام خوب نیست ولی بهش پیام بدم جوابمو میده .میدونی دیگه باید بذارمش کنار هرچقدر که دوستش دارم ....اون فقط وقتی حالش بد بود میومد باهام دردودل میکرد

آدمای  جدید میتونن انقدر درکم کنن ک همه زندگیمو راحت پیششون بگم و احساس نکنم دارم حرف اضافه میز ...

اون آدما هم ی روزی جدید بودن دیگه نبودن؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه