2777
2789

تو زمین گرم دیدم علی یار داره پول میگیره و نماز و روزهای کسایی که فوت شدن رو میخونه 

به نظرتون این کلاه شرعی نیست که سر دین گذاشتن؟ 

یعنی میشه واجبات هر مسلمانی رو با پول خرید!!!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کلاه شرعی یه نفر خرجیشو در میاره و ثوابش هم به متوفی میرسه چی از این بهتر خداییش خیلی هم سخته نماز یومیه خودمونو به سختی میخونیم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نظر منو بخوای

نماز روزه و... کار عبادی است. اگر کسی عبادت کرد خودش، کرده. اگر نکرد به هر دلیلی، عبادت یکی دیگه در ازای پول، به چه دردی می خوره

نه پول گرفتن بابت این کار رو صحیح می دونم نه پول دادن بابت این کار

بله کاملا موافقم..عبادت و وظایف دینی هر شخصی باید توسط خودش صورت بگیره وگرنه که بازم سر ادم بی پول اون دنیا هم پس معرکه هست. پولدار این دنیا رو عشق کنه اون دنیاشو هم با پول بخره بره بهشت ،.دیکه انوقت عدالت کجا میره..

بله کاملا موافقم..عبادت و وظایف دینی هر شخصی باید توسط خودش صورت بگیره وگرنه که بازم سر ادم بی پول ا ...

خدا خودش شاهده کی چکار کرده پارتی بازی نداره او دنیا و خیلی فرق داره علت نخوندن چی باشه... 

خدا خودش شاهده کی چکار کرده پارتی بازی نداره او دنیا و خیلی فرق داره علت نخوندن چی باشه... 

پس دیگه پول دادن و خریدنش چیه خدا که میدونه یا طرف مریض بوده نتونسته که دیگه دست خودش نبوده یا به هر دلیل نهونده که دیگه خریدنی نیست 

عزیزم این که نماز قضا برای فردی که فوت شده بخونن توی دین اومده .فکر کنم به خاطر اهمیتی است که خدا برای نماز داده .ولی نمازی که انسان تو حیاتش بخونه هزاران مرتبه بهتر از اونه که بعد از مرگ خونده می شه .ولی بعد از مرگ هم باعث می شه از عذابش کم بشه فکر کنم 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم