ساده (درست گفتم اسمتون رو؟)خیراتو قبول دارم چون پولش یا هرچی معمولا به بی بزاعت یا هر کس بدون داد وستد داده میشه ولی وقتی پول میگیرن بابت نماز خوندن اون تحارت میشه مفتی که انحام نمیدن ،.مثلا پسرش برایه اون پول که نمیگیره بخاطر خدا و مثلا پدرش انحام میده ولی وقتی پول میده و اون طرف بخاطر پول نماز میهونه اون دیگه تجارته ..نمیدونم منظورمو میرسونم یا نه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پس دیگه پول دادن و خریدنش چیه خدا که میدونه یا طرف مریض بوده نتونسته که دیگه دست خودش نبوده یا به هر ...
خدا خودش هم میگه حق الله را می بخشم. ولی خوب اگر کسی داشته باشه و غیر عمد بوده هم اون بنده خدایی که می خونه یه پولی به دست میاره و هم انی که واجبات را نتونسته به جا بیاره.
ولی در کل اگر به دستورات اسلام با اعتقاد قلبی و درست عمل کنیم نه اینکه مطابق میل خودمون تغییر بدیم همه به سعادت و خوشبختی می رسیم
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم